Зодиите, които не може да не планират

Винаги може да разчитате на тях
28 мар 2019 22:30, Теодора Драгоева
9
Зодиите, които не може да не планират
Снимка: pexels.com

 Има хора, които обожават да планират всичко в живота си и не предприемат нищо, без предварително да си изготвят план. Няколко от зодиакалните знаци (тези които са известни и като по-практични)  са майстори в панирането. Те обичат подробностите и на тях винаги може да се разчита, защото имат организационни умения, търпение и визия за нещата.

Ето и кои са тези зодии:

1. Козирог

Козирогът е роден шеф. Където и да работи, каквото и да прави, той има лидерски заложби. Хората от обкръжението на Козирога знаят много добре, че винаги могат да разчитат на него и да му вярват. Така че, що се отнася до планиране, естествено е Козирогът да е много добър в това. Представителите на този знак обожават да правят добре обмислени планове и после да се наслаждават на резултатите от организационните си умения.

2. Телец

Телците също обичат да планират нещата в своя живот, просто защото те никак не обичат изненадите и неизвестността. Когато става въпрос за планиране на нещо за негов собствен интерес или изгода, можете да сте сигурни, че Телецът ще се постарае максимално и ще обмисли прецизно всеки един детайл. Но за общите планове на Телеца с други хора, той може и да не се напрегне чак толкова много и да остави друг да свърши работата.

Вижте кои са останалите зодии, които обичат планирането в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Писачите са наистина много далеч от астрологията. Дано някой не им се върже на глупавите статии, които бълват ежедневно. Като планиращи и подредени астрологията поставя на първо място девите.
7
3
 
7
 
! Отговори
Да се знае! преди 5 години
Това козирозите не ги знам. . ама това девите са *** дребнава, интересчийска и пресметлива гад! Да го знаете от мен. Особено мъж дева.. бягайте далече!
6
4
 
3
 
! Отговори
До 2 Анонимен преди 5 години
Щом така преценяваш жените Козирози, ти си от онези които се аргументират, че ако работодателите плащали с 30% по-малко на жените, то те щели да наемат само жени за по-евтин труд. Работодателите не наемат само жени, защото ако нямат деца сигурно ще забременеят и ще трябва да излязат в майчинство. Или ако имат вече деца често ще ползват болнични ако децата се разболеят.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не пише нищо за Девата?!
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вторият е смешен в злобата си. По инерция се прави нещо, което е привично, което е многократно правено. Да правиш добро по инерция значи, че ти идва отвътре, естествено е за теб. Което не означава, че считам всички козирози или която и да е друга зодия за изначално добри или лоши. Подобни категории в природата няма. Има подходящо и неподходящо възпитание и поведение в съответна ситуация, също удачна и неудачна среда за разгръщане на човешкия потенциал. Огънят твори и полезност и гибел.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не моГАТ!!! Неграмотници!
2
3
 
3
 
! Отговори
? преди 5 години
До АнонименДавате абсолютно точна характеристика на зодия Козирог.
1
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Некъф култ към зодията Козирог ли имате?Аз пък имам друго мнение-бая козирози съм виждал.Комплексирани,алчни,стиснати,безскрупулни,добри театрали.Когато е необходимо да правят нещо добро го правят по инерция или защото има публика.Ако няма свидетели биха убили сукалче заради коричка хляб.Не щото са гладни ми щото е хубаво да имат пък другите-не.Жените са *** и обикновено на младини доста развратни.Като одъртеят почват комплексите коя колко е умна.Накратко казано зодията е мрачна и тежка.