С кои зодии се общува най-лесно?

Вижте какви са наблюденията на астролозите
30 мар 2019 19:45, Екип на Tialoto.bg
8
С кои зодии се общува най-лесно?
Pixabay

Овен

Представителите на зодия Овен най-много обичат да общуват с енергичните Лъвове и Стрелци. Те определено не се отегчават, когато са заедно, защото са на една вълна и често преследват сходни цели. Отношенията им с интелектуалните Близнаци и Водолеи също се развиват добре. Особено ако работят заедно в един и същи екип. Също така астролозите съветват Овните да търсят приятелство или поне добро познанство с разумни и мъдри хора, каквито са Телците. Те могат да им помагат в трудни ситуации и да успокоят бурния им нрав.

Телец
 
На Телеца му е приятно да бъде в компанията на "братовчедите" земни знаци - Козирог и Дева, с които има сходни. Най-важното е, че имат общи интереси и теми. Когато имат трудни моменти пък приятелят, който може винаги да им помогне е Риби. Затова е хубаво да ги имате в обкръжението си. Приятел Овен пък знае как да ви мотивира за успех на професионалното поприще.
 
Близнаци
 
Близнаците винаги ще оценяват познанството си с Водолеи и Везни. Заедно те със сигурност ще пътуват много и никога няма да скучаят. Също така благоприятно е приятелството на този знак с темпераментните и ярки Овни. В този съюз, разбира се, Овен ще води, но Близнаците ще се научат от него на решителност и ще станат по-уверени. Има възможност за добра комуникация и с Лъвовете. Но само ако и двамата са в един социален кръг и между тях няма конкуренция.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе не че си падам по астрологията, ама всеки път като премина статия за зодии, телците винаги присъстват. Значи в понеделник ще напишете, че телците са тихи, в сряда вече са може би най-шумните. :D
1
7
 
4
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Госпожо- Михаела Лазарова,...Със- вас, най- добре, се- разбира, човек ....