Кошмар след кошмар: Лошите сънища на всяка зодия

От какво се будят нощем зодиите?
1 апр 2019 15:50, Ивета Иванова
15
Кошмар след кошмар: Лошите сънища на всяка зодия
Снимка: pexels

Страшните сънища не са приятни за никого, но за съжаление някои хора доста често сънуват кошмари. Ето и какъв лош сън редовно преследва зодиакалните знаци. 

Овен
 
Ужасно ги е страх да бъдат уязвими и да се излагат публично. Често сънуват, че са голи в работата, в училище, навън, сред много хора или на някое важно събитие и това ги докарва до лудост.
 
Телец
 
Трябва им стабилност и безопасна среда. Най-много ги плашат сънищата, в които губят контрол. Затова, когато сънуват, че падат по стълбите, от високо и т.н., това им се струва истински кошмар.
 
Близнаци
 
Проблемите много ги плашат и гледат да ги избягват. Но пък редовно сънуват, че някой ги преследва и те не могат да се измиъкнат. Много ги е страх, че ще ги хванат.
 
Рак
 
Близките и семейството им са най-важното в живота им. И Раците стават зависими от тях. Често в кошмарите им роднините и близките им умират, което е най-големият ад за тези зодии.
 
Лъв
 
Когато са тъжни или предадени, те стават несигурни. Разтревожени са за това как изглеждат външно, губят ли контрол, успяват ли да са лидери. Най-неприятният им сън е, когато сънуват, че зъбите им падат.
 
Дева
 
Много се разстройват, когато пропуснат нещо, забавят се или закъснеят за среща или изпуснат срок. В сънищата си често закъсняват за нещо важно и са забравили да изпълнят навреме задача, което ги докарва до истерии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
ВОДОЛЕЙ преди 5 години
Напротив, не знам как изкарвате водолея много общителен (да женския може би), но аз, като мъжки водолей никога не съм обичал много хора на едно място, нито да бъда център на внимането, нито големи компании...... И това да сънуваш, че си невидим, въобще не го намирам за кошмар... Даже ще е яко да сънувам това. И въобще е яко да си невидим и да наблюдаваш хората, докато правят с,екс, примерно или да им правиш пакости и базици :d
3
5
 
3
 
! Отговори
Кошмар преди 5 години
Най-често сънувам полегнала гола, млада дама на матрака,в очакване някой мъжкар да и го накудкудяка!
2
3
 
7
 
! Отговори
От какво се будят преди 5 години
Зодията е без значение.Мачовците се будят от нощните си ***.Мнозина се будят, ако брачната им половинка или гаджето до тях хъркакато дъскорезница.Лятно време, спейки на отворен прозорец, човек се буди, ако някой съсед пръдне шумно.Кошмарните сънища в наше време -не можеш да си обслужваш кредита,в момента ти крадат колата,шефът е намислил да те съкрати.
1
1
 
4
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Браво е!За първи път ме изумихте!Най гадното нещо което сънувам е ,че ми падат зъбите!Освен ако не го сънуват всички.