Руската поща не прощава, бой с метлата за непослушни клиенти

Обида от страна на клиент завърши с фатална битка с метла
3 апр 2019 19:40,
53
Руската поща не прощава, бой с метлата за непослушни клиенти
Снимка: Instagram

В руския град Кубан се разрази конфузна ситуация. Служителка от местния клон на руските пощи наби клиентка с метла, съобщава РИА Новости.

Още по темата

Побоят е документиран от пострадалата и споделен в социалната медия Instagram. Бурната реакция на местната пощаджийка е била предизвикана от недобросъвестната клиентка, категорични са свидетели на инцидента.

Клиентът не винаги е прав и заслужава нашамарване, сбъдна се мечтата на множество хора, работещи в сферата на обслужването на клиенти, категорични са коментиращи в социалните мрежи.

Все пак от руската поща са организирали допълнителен курс за служителите си – Как трябва да се държим с клиентите, става ясно от публикацията на руската информационна агенция.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Едно време при соца беше масово така. Най-страшни бяха шофьорите от градският транспорт, виждал съм шофьор да гони с щанга един другар по Раковска и да го налага по гърба. Виждал съм лелка от закусвалнята на Графа да лисва халба бира в лицето на клиент, защото опипвал чашите да си избере по-студена бира. Месаря на Славейков като креснеше на опашката и всичко млъкваше, много шум вдигали. А какви опашки ставаха събота сутрин 45 мин се чакаше за пържоли. Ама бяхме млади...
35
0
 
0
 
! Отговори
Клиент в пощите преди 5 години
има клиенти наистина супер нахални и груби.Те влизат от вратата с цел веднага да вдигнат скандал за смешни неща.Бях свидетел как млад човек заради че жената на гишето обслужваше предният клиент по дълго време я нарече дебела ***.Страшна простащина.Добре че съпруга и не беше там сигурно щеше да му счупи главата.На кой да се оплаче жената сега за тази обида.Началниците и директорите само и само да привличат всеки клиент и г..а ще му излижат за сметка на служителите .Персонала масово пред пенсия.
34
0
 
0
 
! Отговори
служител преди 5 години
В последно време повечето клиенти трябва още на входа да ги биеш.Страшно нагли ,нахални и всичко разбират и акъл дават как да се работи.На тумби се изтърсиха в СОФИЯ и кой съм аз.Всяко куцо и сакато си поръчва нещо от КИТАЙ или СИНГАПУР.Поръчват си нещо а даже не знае къде се намира пощата в района му.СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ.
33
1
 
2
 
! Отговори
Off преди 5 години
Руская женщина - самая болшая в мире.
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Братушките са пълни джентълмени пред САЩ.В МакДоналдс в Ню Йорк служител зачука устата клиентка брутално с метален прът. Не някаква измислена метла.Клипчето е с репортаж в YouTube:"New York City McDonald's worker beats women with metal rod"
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БахмаамуБахмаати, педерашо! Напълни ли ти се душицата от този глупост, че чак почна с велики обобщения за политика, санкции! ***!
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами те и лелките в българското данъчно не прощават. Още не мога да докажа, че съм платил всички дължими осигурителни вноски за мен и работниците ми от преди 15 години, въпреки че представям всички необходими документи. Бих предпочел да ме бият с метлата...
29
1
 
1
 
! Отговори
Гост+ преди 5 години
По добре с метли да се бият отколкото серийно да се стрелят..............
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз работя в куриерска служба , по някога и на мен ми идва да набия някого но не с метлата , защото народа изпростя тотално и като си клиент си мислиш че си хванал господа за шлифера , отделно е че ни разиграват като май..му..ни
27
0
 
11
 
! Отговори
Сигурно някои помнят преди 5 години
През соца някои вестници писаха за мъж, който влязъл да си купи хляб в магазин на площад "Руски паметник". Попитал дали е пресен, продавачката казала "Днешен е". Човекът взел хляба, уверил се, че е твърд като камък и е на не по-малко от три дена и го оставил възмутен. Тръгнал да си ходи, продавачката извикала след него. Той се обърнал и видял, че въпросният хляб лети към лицето му, но не успял да се предпази. Беше се оплакал с жалба до вестниците, защото получил тежка травма на окото.
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страшно нещо в метлата.
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На *** човек да дели му се власт. Е така става. Извода е никакъв страх от такива.
24
9
 
4
 
! Отговори
Гочо преди 5 години
Значи тьотката бие бременна майка на две деца! За всички дето пишат че бил *** и толераст. Плюс и взима ключовете от колата и изчезва с тях. Вече е уволнена дебелата алкашка сви'нчуга.
23
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди десетилетия един комшия отиде в Коми за някой валутен лев, за да си купи лада.От там докара една същата такава руска мечка за жена. Малко по-късно се домъкна и тъщата.Рускините така го биеха всеки ден.Комшията не можа да се порадва на ладата и скоро се спомина.
22
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
клиентът е бил со ро соид и натовец.Затова са го били
21
10
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТИПИЧЕН ПРИМЕР ЗА ПУТИНОПИТЕКОВОТО УПРАВЛЕНИЕ!!ГРУБОСТ, НАГЛОСТ И НАСИЛИЕ!!!!
20
1
 
6
 
! Отговори
Тошо артиста преди 5 години
А така - " Нема лабаво"
19
10
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
СВЕТА БИ БИЛ ПО-ДОБРО МЯСТО АКО ТАКИВА КАТО ИНДИЯ И КРЕМАЛОПИТЕКО РУСИЯ ГИ НЯМАШЕ!
18
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При нас в Соца имаше лозунг над главата на касиерката.в Централната баня. /1966г./ " не влизай в пререкание с персонала" Имаше ред и култура
17
9
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТИПИЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСКИНЯ ПОКЛОННИЧКА НА КРЕМАЛОПИТЕЦИТЕ!