Знаци, че вие сте само резервен вариант за него

Той ви звъни само при нужда...
Обновена: 3 май 2019 22:40 | 3 май 2019 22:35, Михаела Лазарова
5
Знаци, че вие сте само резервен вариант за него
Снимка: istock

Любовта невинаги ни носи радост. Понякога преминаваме през заблуди, разочарования. Когато сме влюбени и емоциите ни не са споделени е много лесно да бъдем подведени за искреността на взаимоотношенията ни. Случва се партньорът, който сме избрали да не гледа на нас сериозно, а като на опция, резервен вариант, моментно забавление.

Дали и вие се намирате в такава любовна заблуда, вижте в следващите редове.

Той ви звъни само при нужда

Освободило му се е време, прави му се секс, нуждае се от помощта ви... Това са само част от признаците, че за него вие сте резервен вариант. Случайните обаждания и текстови съобщения не показват сериозни намерения към вас. Колко често след като сте комуникирали, той „изчезва“ за няколко дни, седмици? А когато се завърне винаги иска нещо от вас, нали?

Не се самозалъгвайте! Когато един мъж има сериозен интерес, той ще се нуждае постоянно от компанията ви.

Не сте му приоритет

Заедно сте, но присъствието му показва, че вие не сте приоритет за него. Вашите желания, емоции, остават незабелязани. Често липсва на ваши празници, моменти, които са важни за вас, същевременно вие също може да не присъствате на събиране организирано от него.

Вижда се с „приятелки“

Какво знаете за неговите приятелки? Наистина ли са такива или му носят определени ползи – сексуални? Колко често вие присъствате на тези срещи? А може би ви е казал, че иска връзката ви да е отворена и всеки от вас да се вижда с други хора? Това са само малка част от въпросите, на които е добре да си отговорите, защото ако отговорите на тях не ви харесат, може би значи, че вие сте само опция за него и нищо повече.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въйййй той ви иска само за секс! Къде се е чуло и видяло в човешката история!
3
2
 
4
 
! Отговори
Съботна писаница преди 4 години
'михаела' ще да е псевдоним. Не вярвам някой да пише/превежда глупости със собственото си име. Конкретната статия не е от най-глупавите на мишето. Има някои култови, които трудно някой ще задмине
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Купи си полетни
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като да си сменя зимните гуми с летни ?