Жените от тези 5 зодии се влюбват в неподходящи партньори

Някаква невидима притегателна сила ги тласка към тях
11 май 2019 23:00, Михаела Лазарова
18
Жените от тези 5 зодии се влюбват в неподходящи партньори
Снимка: Reuters

Влюбването е чувство, над което обикновено нямаме контрол. Някаква невидима притегателна сила ни тласка към някого, понякога и към човек, за когото разумът ни казва, че не е подходящ, но сърцето е на друго мнение.

Ако по някаква причина все се влюбвате в лоши момчета, за които знаете, че не са добра партия, може да е от зодията ви. Някои зодиакални знаци имат удивителната способност да се влюбват именно в лошите момчета, което обаче невинаги е лошо, стига да сте готови да посрещнете такава връзка с цялата ѝ бурност.

Ето кои са тези зодии:

Овен

Като хора, които обожават предизвикателствата, Овните жадуват за лоши момчета. Дори да знаят, че това, което ще последва, надали е в положителна за тях посока, те не се спират пред нищо. Неподходящите момчета непрекъснато присъстват в живота им. Лудориите, които вършат в компанията на такива мъже кара жените Овен да се отдават изцяло на страстта без да разсъждават в дълбочина.

Овните харесват предизвикателството да се справят с такива лоши момчета. Опитват се да превъзпитават, направляват, диктуват. Колкото по-опърничав е един мъж, толкова по-сладка е победата за жената Овен. Това повишава адреналина и страстта ѝ.

Близнаци

Близнаците харесват лошите момчета, защото са вълнуващи и различни от останалите. Скуката и рутината са двете неща, които убиват тотално страстта у Близнаците, както и мотивацията им да продължат връзката. Ето защо интересът им към неподходящите мъже е толкова голям. Той просто подсказва, че на хоризонта се задава непредвидима буря и това ги привлича.

Обикновено много добре знаят как ще приключат нещата. Това обаче не ги спира да се впускат отново и отново в такива връзки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
7
 
! Отговори
ь преди 4 години
Така един ***, няма да кажа зодия, се мъчеше да ме впечатли с това колко много си падат жените по него и как ги ползва и захвърля като носни кърпи. След това се сърдеше, че го заобикалям по улиците.
7
2
 
9
 
! Отговори
До 8 преди 4 години
,,Преценят" ???? Ясен си,за теб зодията няма значение,друг ти е проблемът!
6
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените (от всички) са големи актриси, първо преценят мъжа, колко е богат, надарен , перспективен и т. н.............после се правят на влюбени докато си постигнат целта...............като лисици са хитри и лукави.Освен това имат едно мощно оръжие между краката, а мъжете сме глупави и наивни......един хубав секс и една хубава манджа ни стигат за да лапнем въдицата!
5
7
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
- Ама жените се влюбвали... е-е-хееее...
4
6
 
3
 
! Отговори
богат улов преди 4 години
До За жените ВодолейБогатото момче е зодия "Лъв", нали.
3
2
 
12
 
! Отговори
какъв късмет преди 4 години
Скромна ловджийка? На най-богатото момче :D
2
3
 
14
 
! Отговори
А БЕ преди 4 години
Михаела!Не преписвай съчиненията на Линда Гудман!Напиши нещо СВОЕ!!!
1
9
 
5
 
! Отговори
За жените Водолей преди 4 години
и "Стрелец" не знам, но относно останалите три животът опровергава написаното.Познавам скромно и много ученолюбиво момиче "Овен", което в последния клас успя да си хване за гадже най-богатото момче в гимназията. На всичко отгоре беше хубав и не беше разглезен. Така здраво го хвана, че не го пусна 5 години и накрая се ожениха.Изгоден брак с добро, заможно момче сключи и една "Скорпион"-ка, моя връстница.Една възрастна "Близнаци" има чудесен брак с мъж "Везни", за когото много други и завиждат.