5 знака, че е време за промяна

Не знаете какво ви прави радостни
13 май 2019 21:20, Михаела Лазарова
1
5 знака, че е време за промяна
Снимка: istock

„Спрете да чакате утре, лятото, петък, някой да се влюби във вас. Щастието се постига, когато спрете да чакате и извлечете максималното от момента, в който се намирате.“ Джон Гордън

Завист, лутане в мислите, зараждаща се апатия... Това са само част от знаците, че се намирате в период от живота си, който се нуждае от промяна. Ако все още не сте осъзнали, че е време за промяна, вижте тези 5 знака, които може би ще ви убедят, че заслужавате щастие.

Очаквате петъците с нетърпение

Кой не харесва петъците? Въпреки това, ако очаквате края на седмицата, за да се забавлявате, да си отдъхвате, може би е време да промените нещо в живота си. Чудесно е да имате планове за празничните дни, за уикендите, но всеки заслужава да живее живот, който обича и който го радва не само в края на седмицата.

Живеете за вашите ваканции

Експертът по бизнес развитие и маркетинг Сет Годин е казал „Вместо да се чудите кога е следващата ви ваканция, може би трябва да си създадете живот, от който не е нужно да бягате.“ Ваканциите са забавни и вълнуващи, но нима не заслужавате повече от два пъти годишно пълноценна почивка?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво работиш ?- Работя на бюро.Добре де ама какво правил на това бюро -Чакам да дойде петък.