7 зодии, които са по-склонни към депресия

Стрелец, козирог... Вижте дали не сред тях
21 май 2019 23:55, Михаела Лазарова
4
7 зодии, които са по-склонни към депресия
Снимка: Istock

Как бихте определили себе си? Може би сте по-емоционални, емпатични, а как се справяте със стреса и трудностите? Зодиакалният знак, под който сме родени, до някаква степен определя личността ни. Днес от рубриката на Az-jenata.bg „Всичко за зодиите“ споделяме с вас 7 зодии, които са по-склонни към депресия.

Стрелец

Родените под знака на зодия Стрелец обикновено са борбени личности, но това не ги предпазва от депресивни състояния. Въпреки че през по-голяма част от времето те се възстановяват бързо от трудните моменти, има случаи, в които се нуждаят от повече време. За разлика от повечето знаци в зодиака, Стрелците са склонни да приемат нещата много лично, а когато нещо се обърка, веднага започват да си мислят колко безсмислен е животът им. Трудно им е да елиминират нещата, които нямат значение. За сметка на това значимите неща, игнорират с лекота.

Козирог

Козирогът прави голям проблем от всичко и по никаква причина не се отказва от нищо. Изпитва вина, когато не може да постигне онова, което си е поставил за цел. Въпреки че трябва да забавят темпото и да помислят върху позитивите, родените под тази зодия по-често виждат чашата наполовина празна, очаквайки да се случи най-лошото в съответната ситуация.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


4
Още от Ако щете - вярвайте
Внимателно с тях: Зодиите, които не обичат да ги докосват
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Как ви пък хрумна да завъртите един кръг и да нацелите седем бройки "зодии", които днес да решите, че са склонни към депресия?
Невероятни глупости за пореден път.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Абе я си гледайте работата с тия измислени зодии!
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аритметически погледнато половината зодии не са депресирани.половината зодии се влюбват,а другите се разлюбват.Та 7 зодии са депресирани,и 7 Асцедента са депресирани.Обобщено,..... всички са депресирани.Бул-Шит Нюз е това.