Карамба! Зодиите, които събират погледи с танци

Кои знаци ги бива много на дансинга?
6 юни 2019 13:28, Ивета Иванова
8
Карамба! Зодиите, които събират погледи с танци
Снимка: Pexels

Танците са в кръвта на тези четири зодиакални знаци! Те се развихрят на дансинга, събират всички погледи и разпускат, когато танцуват. Ето и кои са те.


Лъв
 
Лъвовете обожават да са на сцена и да показват своите таланти. Искат вниманието да е насочено към тях, затова демонстрират кръшни тела на дансинга. Кипят от енергия и това си личи в танците им. Изпълнителни и работливи са, затова стават и добри професионални танцьори. Те са силни, енергични, подвижни, дисциплинирани имат хубава стойка, отдадени са на страстите си. И не на последно място - уверени са в себе си, което им дава секси излъчване на дансинга.

Телец
 
Тези зодии са дарени с невероятно сценично присъствие! Те просто излъчват харизма и грабват околните. Те стават истинска сензация на дансинга, всички ги наблюдават. Телците са много чувствени и изразяват себе си чрез танца. Гъвкави са и грациозни. Държат много на добрия външен вид, упорити са, когато учат дадена хореография и са амбициозни - винаги постигат това, което желаят.
 
Везни
 
Везните също изразяват емоциите си, когато са на дансинга. Те приемат себе си като човекът, който обяснява посланията от музиката чрез движенията на тялото си и гримасите, които прави. Имат вродено чувство за ритъм, усещат какви движения да направят, без да учат. Когато репетират професионално, умеят да се откъснат от всичко друго и да се съсредоточат само върху тренировката. Танцуват много добре и в група, и когато са сами.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредните глупости. Особено на тоя с последните два коментара.
5
2
 
5
 
! Отговори
Мето Загорката преди 4 години
Овенът също е добър на танци. Ракът също е добър. Аз съм бил на много събирания и да ви кажа кои двойки зодии са правили страхотни танци направо огнени и страстни:Овен и ЛъвОвен и ТелецТелец и ЛъвРак и ЛъвДева и ВезниСкорпион и ЛъвСтрелец и ОвенРак и Риби
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука трябва да е и Овен.
3
5
 
5
 
! Отговори
ХА, ХА, ХА преди 4 години
До първи много си прав. Но Мей танцува като дърво, облича се като клоун и се държи абсурдно, все нехарактерни неща за везни, или асцедетът и е водещ, или е мутант и ментално обременен, раздрънкан кантар. Танците и избиват рибата.
2
2
 
10
 
! Отговори
:))) преди 4 години
Не признавам никой танцьор от никоя зодия докато не ми изиграе Граовско хоро.
1
2
 
5
 
! Отговори
Фейк Нюз преди 4 години
Тереса Мей е везни