Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 1 юли - 7 юли
2 юли 2019 15:28, Eкип на Teenproblem
3
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Прекалената ви настоятелност ще даде обратен ефект. Ако непрекъснато досаждате на половинката си с желания и предложения по-скоро ще се дистанцира от вас, отколкото да се сближите. Постарайте се да си изработите правилно чувство за мярка, а не да изненадвате с оригинални, но неизпълними хрумвания.

Телец

 
Овладейте желанието непрекъснато да обсъждате и анализирате отношенията си. Така част от грешките ви (а не е като да нямате такива!) ще останат незабелязани. Поддържайте старателно външния си вид. Ако все още не сте във връзка любовта може да ви застигне на най-необичайно място.
 
Близнаци
Очарователни сте и лесно ще постигнете разбирателство по спорните въпроси. Ще успеете да прокарате идеи, които преди време са били посрещнати от половинката ви с ожесточена съпротива. Въздействието ви е осезателно и човек от най-близкото ви обкръжение, когото приемате просто за приятел, може да ви атакува с любовно обяснение.
 
Рак
 
Един от отвратителните ви навици е да очаквате от близките си и най-вече от половинката да ви чете мислите. Особено когато сте се почувствали обидени и засегнати за нещо. Тогава си представяте, че извинението ви се дължи по подразбиране и всички са ви длъжни. Споделяйте тревогите си откровено, само така ще разберете, че истината има и друга гледна точка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мачкай Бойкооооо!!! Велик Лидер!!! Само ГЕРБ!!!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистическите мутри съсипаха България!