Седмицата в любовта: Какво чака зодиите?

Вижте какво вещаят звездите за следващите дни
9 юли 2019 15:23, Ивета Иванова
0
Седмицата в любовта: Какво чака зодиите?
Снимка: Pexels

Овен

Тема, която вече сте дискутирали с половинката си, отново ще придобие актуалност. Започнете разговора смело. Ще установите, че и той/тя ви има интерес към въпроса. Спокойният тон може да премине в бурен дебат, но понеже "в спора се ражда истината" в крайна сметка ще намерите правилното решение. Всичко ще е по-лесно, ако сте само двамата и в подходяща обстановка, най-добре сред природата.
 
Телец
 
В началото на седмицата вниманието ви ще е насочено към старите приятели. Вероятно ще ви поканят да участвате в някакви общи инициативи. Личната ви заетост може да провокира у половинката гняв и ревност. Особено в средата на седмицата обстановката може да излезе извън контрол. Измислете някакво развлечение, с което да го/я зарадвате. Колкото е по-оригинално, толкова по-бързо ще възстановите добрите отношения.
 
Близнаци
 
Вашите интереси през тази седмица може доста да се различават от тези на половинката. Не е изключено той/тя да реагира с безразличие, когато се опитате да споделите вълненията си и по този начин да ви разочарова. Не се зареждайте с мрачни мисли и не атакувайте с обвинения. Опитайте се да обясните, че неговото/нейното мнение е важно за вас. Със сигурност ще получите взаимност.
 
Рак
 
Разпределяйте заниманията си така, че да разполагате и с време за себе си. Да можете да останете със собствените си мисли, когато ви се прииска. Няма да сте прекалено заети, отхвърляйте по малко от изоставените и забравени задачи. Предупредете половинката за намеренията си, за да не се изненада и почувства пренебрегнат/а. В края на седмицата той/тя ще ви изненада с интересно предложение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари