Как жените тласкат мъжете си към изневяра

Излагате на показ несигурността и ревността си пред него
18 юли 2019 04:00, Михаела Лазарова
22
Как жените тласкат мъжете си към изневяра
Снимка: istock

Изневярата може да се случи по много и различни причини. Невинаги са свързани с неспособността на единия партньор да е верен на половинката си. Понякога не си даваме сметка как с действията си тласкаме партньорите си към изневяра. Може да звучи странно и неприемливо, особено за жените, които са претърпели тази любовна обида, но е факт. Както в много проблеми и конфликти вина в различна степен имат и двете страни, така е и с изневерите. Понякога просто правим някои грешки, които тласкат мъжете към невярност.

Понякога жените могат да са много подозрителни към партньорите си. Докато сте твърде заета да разнищите съмненията си дали той ви изневерява, може да пропуснете собствените си типове поведение, които могат наистина да го тласнат към желанието да преспи с друга.

Кои са тези типове поведение?

Очаквате от него да комуникира с вас повече и непрекъснато му го натяквате

Може да се чувствате пренебрегната, като знаете колко бъбрив е с приятелите си, но не и с вас. Ревнувате от тях и това е нормално. Много жени не разбират как така могат да говорят свободно с приятелите си на всички възможни теми, а с половинките си не. Мъжката психика работи по друг начин. Много малко мъже реално умеят и искрено искат да говорят открито и задълбочено, както жените обичат да го правят.

Доверие и интимност не се градят единствено на база споделяне и дълги вечерни разговори на чаша вино. Това, че той не говори за всичко, което мисли и всичко, което му се е случило през деня, не означава автоматично, че крие нещо от вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Кавазаки преди 4 години
Ще замоля жените да не ме занимават с глупости защото всяка загубена минута ми струва 500$.
20
0
 
5
 
! Отговори
Сех Гуру преди 4 години
Мъжете изневеряват защото могат и искат. Никой не ги тласка освен вътрешния им глас. Но ако жените искат да се чувстват виновни - има защо!
19
0
 
7
 
! Отговори
шляпалника преди 4 години
Ами ако е "изтръпнала" в леглото и не обръща особено внимание на боздугана....естествено, че ще се търси нещо горещо, страстно...па макар и да е от леките!
18
2
 
22
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
И аз не изневерявам, нито има вече с какво, нито с кого.
17
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де друга дума:баба ти не е била образована нито умна и най вероятно е живеела мизерен и унизителен живот! Предполагам и ти такъв жиевееш ! Ужас, кви жени има и е имало.....как няма да изневерват мъжете на жени, които нямат грам себеуважение.....
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонимнаБаба ти е била мега ***!!!
15
2
 
8
 
! Отговори
Екстратерестриал преди 4 години
Като са прости ***.....така ще е.На днешните жени никога нищо не им стига и искат все още,и още,и още,и още........И никога не са доволни.
14
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А няма ли да напишете статия как жените насила тласкат мъжете да си направят профили в сайтове за запознанства, където да флиртуват със сексуални намеци и да имат няколко паралелни връзки!!!
13
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЗащоНе непременно, но има и такива случаи. Иначе свалям шапка на тези, които са коректни в отношенията си, повечето хора наистина предпочитат да излъжат или да действат на сигурно, като първо си намерят нов партньор, после се разделят с предишния.
12
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До защоИ колко минути след като се разделихте започна да сваляш друга жена?
11
1
 
14
 
! Отговори
До 11 Защо преди 4 години
А колко деца имаше с първата?Предполагам нито едно, а ако имаш деца дали така лесно ще се разделиш или ще предпочетеш да не се развеждаш и да намериш някоя, която да ти даде, това, което жена ти не ти дава?
10
16
 
29
 
! Отговори
Защо преди 4 години
Защо пък трябва мъж да изневяра. Аз не съм изневерявал на жена ми и не мисля да го правя. В предишна връзка жената с която бях не вървеше, но се разделих с нея и чак тогава започнах да свалям друга жена, без да знам дали ще стане. Да ме извиняват жените, но те първо спят с мъжа и изневеряват (действат на сигурно ), а Аз първо се разделих и те първа започнах да флиртувам с новата жена.
9
4
 
29
 
! Отговори
са преди 4 години
Най-честата причина е,че не ни пускат редовно!
8
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати и тъпата статия!
7
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Изневярата" отдавна е изпаднала и от мода, и най-вече - от дневния ред.Не при сигнал или доказателство, а при най-малкия белег за кръшкане - чупка! Дали тя, или аз - всеки да си хваща пътя. Детето остава при мен, тя (той) взима панелката, и всички са доволни.Комунистите ни научиха, че до впрегатния Белчо бъхти и Сивушка - ама са заедно, нали? Е, ако не са, всеки си мъкне сам ралото, докато не го сполети поредния навлек.Прав им път и на Белчото, и на Сивушката - чупка!
6
5
 
5
 
! Отговори
ку ку преди 4 години
До 123 - да отваря, и да не отваря, пак ще изневерява!
5
12
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Престанете да обвинявате жените за какво ли не, Лили е права! А защо ли изневеряват и жените, да не би мъжете да изневеряват с марсианки? Баба ми най-глупаво казваше - остави го да си разиграва коня, все ще спре, а ти си гледай семейството!?
4
16
 
33
 
! Отговори
лили преди 4 години
Я стига глупости - мъжът изневерява и на най-красивата, най-коректната и способна в леглото жена по прости причини - омръзва му, има силен нагон и не на последно място - все още има господарско държание от вековете, когато е хранел жена си и тя не е била нищо друго освен най-обикновен роб, вярвайте ми, аз работя с хора и много добре съм осведомена за тези неща, утешението ми е, че мъжете изневеряват предимно също с женени жени, защото толкова свободни няма.......
3
6
 
22
 
! Отговори
123 преди 4 години
Като не отваря краката ще е сама.
2
6
 
34
 
! Отговори
Един преди 4 години
мъж търси навън онова,което не намира у дома!?!?