Хороскопът ви за месец август

Интересен месец за Близнаците
1
Хороскопът ви за месец август
Снимка: pixabay

Месец август ще ни донесе много емоции. За някои представители на зодиака ще е важно да овладеят настроенията си. За други, следващите няколко седмици ще са великолепни, нещата ще им се случват с лекота, ще постигат успехи. Какво ви съветва астролог Петя Георгиева, вижте в месечния  хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Динамичен, интересен и доста успешен период предстои. Сигурни сте във възможностите си и сте в състояние да си създадете ясна програма за работа. Не се опитвайте да изпреварвате събитията и не бързайте с решения, от които се очаква дългосрочен ефект. Малко благоразумие и предпазливост няма да ви навредят.

С каквото и да се заемете ще реализирате определен напредък. Може да не успеете да завършите започнатото, но ще сте трасирали посоката. Позволявайте си по една награда за всеки успех и не забравяйте, че имате нужда и от почивка.

Телец

Преобладаващата част от ангажиментите ви ще са неотложни и на моменти може да ви е трудно да следвате ритъма, който обстоятелствата ви налагат. Рано или късно преумората ще си каже думата, ще ставате по-раздразнителни, избухливи, нетърпеливи. Ще си спестите доста неприятности, ако не се опитвате да се надбягвате със себе си. В такива моменти най-подходящата тактика е да правите каквото трябва и да се възползвате от крайния резултат доколкото е възможно.

Ще успеете да довършите повечето занимания, започнати в предишните месеци. Постигнатите цели ще ви помогнат да придобиете ясна представа за статуса си към момента, за формулиране на следващите тенденции. Последователно ще преодолеете затруднения, засягащи финансовото състояние и личните отношения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Определено ще е интересен....Навлязохме от една невинна секс закачка с любовницата ми в много сериозни отношения. Уж се4 бяхме разбрали да правим секс 4-5 пъти и после кой откъде е, то взе че прерасна в нещо много по-голямо и красиво. Взехме, че се влюбихме един в друг :) Така че да, за мен Близнака определено ще е интересен месеца