Какво ви очаква в любовта през август?

Вижте в любовния хороскоп
1
Какво ви очаква в любовта през август?
Снимка: Istock

Август ще ни донесе море от любовни емоции. От една страна ще се радваме на романтика, но от друга може да се наложи да се справяме с конфликти. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Представителите на зодията ги очаква един топъл месец по отношение на любовта, изпълнен с нежност и страст. Ще се почувствате обичани, а не самотни. Ако сте необвързани, имате шанс да започнете любовен роман. През август ще сияете и няма да ви липсва внимание. Обвързаните представители на зодията ги очаква пътуване, но не са изключени и кавги с любимия човек. Хубавото е, че ще намерите начин да смекчите ситуацията. Звездите ви съветват да бъдете по-уверени и инициативни, ако искате връзката ви да е щастлива.

Телец

Ако през този месец сте планирали освежаване на дома, не забравяйте и за романтиката. Звездите ви съветват тихо и без излишна драма да избягвате конфликтите. Не се стремете на всяка цена да сте лидер във връзката ви, в противен случай ще бъдете отблъснати от половинката си. Имате добри предпоставки да прекарате месеца хармонично, но това до голяма степен зависи от вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари