Как се тълкуват тези 15 сънища

Ако често сънувате вода, това може да означава, че преживявате много емоции
12 авг 2019 01:11, Михаела Лазарова
5
Как се тълкуват тези 15 сънища
Снимка: istock

Знаете ли, че сънят, в който не можем да говорим, загубили сме говора си, може да се тълкува като усещане за застой в реалния живот. Сънищата често ни карат да се замисляме върху тях и това какво да очакваме.

Проверихте ли значението на вашите сънища от последната нощ? Ако не сте може да го направите в съновника на Az-jenata.bg Въпреки това, вижте още няколко тълкувания, които не бива да подминавате.

Вие сте напълно голи – Обикновено този сън показва чувство на уязвимост, но може да символизира и нови начала и свобода.

Бягате от нещо – Вероятно не искате да се сблъскате с нещо определено в живота си. Сънищата, в които бягаме от нещо са показател, че се чувстваме уязвими или не искаме да се изправяме пред трудно предизвикателство.

Колата ви се е повредила – Колата символизира движение и показва накъде сме се насочили в живота. Когато сънуваме, че автомобилът ни се е развалил, това може да значи, че животът ни променя своята посока.

Ако шофирате и не можете да контролирате движението, означава, че трябва да обърнете внимание на неща от живота си, които смятате, че са извън контрол.

Падане – сън, който подсказва, че в реалния живот се чувствате сякаш всичко е извън контрол, че животът ви е несигурен.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Ристу преди 1 година
Всичко е много по-просто от представеното в статията. Ако сънувате, че пиете вода, значи сте жаден. Ако сънувате, че ядете, значи сте гладен. Ако сънувате, че пикaeте, значи ви се пикae. Ако сънувате, че ви боли зъб, трябва да идете на зъболекар, защо вероятно наистина имате проблем със зъб.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ако сънувам, че съм у клозето?
3
0
 
2
 
! Отговори
Сънчо преди 1 година
Ако сънувате течаща вода е добре да се събудите и да отидете до 00, докато не сте направили беля в леглото.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 1
Че само сънуваш....:):)
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако сънувам, че изведнъж журналястите са станали нормални журналисти, и новините отразяват нормалния обичаен живот, това какво означава?