Половинките на шейховете: Фатима Годабари

Те са със специален статут и добро образование
Обновена: 26 авг 2019 19:11 | 26 авг 2019 19:10, Екип на Tialoto.bg
11
Половинките на шейховете: Фатима Годабари
Снимка: Facebook

Жените до богатите шейхове в арабския свят се радват на специален статут, на добро образование, но често техният живот е обвит в мистерия и загадки. Именно такъв е случая с Фатима Кулсум Зоар Годабари. Тя е една от съпругите на покойния крал на Саудитска Арабия - Абдула.

Фатима крие личния си живот и рядко се появява на обществени места. Което контрастира напълно със създадение от нея профил във Facebook. Трябва обаче да уточним, че последните й активности са от 2012 г.

31-та съпруга на краля, за учудване и завист на целия харем, става първата жена, настанила се в неговите палати.

Кралицата предпочита ориенталски моден стил. Появявайки се от време на време на официални приеми, Фатима изумява всички с изтънчеността на облеклото, деликатния вкус и, разбира се, ярката красота.

Тя е известна и с прозвището си "Диамантената владетелка на Близкия изток". Саудитска Арабия е една от мюсюлманските държави, в които ислямските традиции се спазват най-строго.

Фатима се облича традиционно, но винаги обсипана с перли и скъпоценни камъни. Сред нейните притежания е и безцветен диамант с крушовидна форма, чиято стойност е 16,5 милиона долара.

Вижте още новини в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
как разбрахте какво образование има и на какъв стату се радва, като е обоградена от евнуси и пазачи жената на шейха и не смее да каже и дума освен написаното от мъжа й?Вижте от тези които избягаха какво разказаха - потискани жени, отказвано им е образование достъп до шофиране, право да излизат от къщата, право на глас, ползват ги за сексробини и слугини.
8
6
 
23
 
! Отговори
32ра съпруга преди 4 години
Примитивни хора с първобитно мислене и още по-примитивни порядки.
7
3
 
10
 
! Отговори
Шейх Султан преди 4 години
Ако нема пиърсинг не ги вземам. Задължително требе да има и татуси на некои места по каталог. Шефа на харема знае как да подбира.
6
5
 
56
 
! Отговори
кольо преди 4 години
Защо им правите реклама на тия?Толкова векове с цената на много кръв българите успяхме да запазим християнската си същност!
5
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изразът финансово красив важи с пълна сила. Жена с доста лелчесто излъчване, съвсем обикновена, като изключим ужасния нос, а тези отдолу почернени очи, които така изглеждат по-малки, бяха модерни преди десетилетия. Дебело и лъщящо гримирана и накичена като коледна елха.
4
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе красива!Оназ раса е цялата космата и от километър мирише на много лошо!
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
krasiva e kato dr.Ninova
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
krasiva e kato dr.Ninova
1
4
 
27
 
! Отговори
Бюлент Мюмюнски преди 4 години
Това платена реклама ли е?