4 зодии, които заразяват с негативната си енергия

Вижте кои са те
27 авг 2019 14:55, Ивета Иванова
8
4 зодии, които заразяват с негативната си енергия
Снимка: Pexels

 Колкото и трудни да са ситуациите, и колкото и проблеми да имат, някои зодиакални знаци успяват да запазят спокойствие и се стараят да мислят положително. За други обаче всичко е черно и те не виждат изход. Депресират се и приемат всичко много тежко, така вредят доста на себе си, но и заразяват близките си с негативна енергия. Ето кои са тези знаци.

 
Скорпион
 
Имат много добра интуиция, чувствителни и страстни са, емоциите ги изпепеляват. Трудно им е да контролират чувствата си, защото са наистина погълнати от тях. Всяко нещо може да ги накара да експлоадират. Много тежко приемат, ако близък човек ги нарани или предаде. Бързо си менят настроенията. Избухват, не могат да останат спокойни и да приемат нещата, така потопяват околните в собствения си свят.
 
Козирог
 
Свързването с хората, постоянната комуникация - тези неща им се струват много изморителни и трудни. Не вярват много на околните и не искат да се сближават прекалено с някого, за да не останат наранени. Понякога драматизират и толкова се вглъбяват в собствените си проблеми, че изобщо нямат време и енергия да помислят за другите хора, да обърнат внимание на техните проблеми, а изтъкват само своите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
6, Ще да е завършила низше образование по окултни нАуки.Поредната куха статия.
5
1
 
7
 
! Отговори
пробихте дъното преди 4 години
Много интересна статия, сега трябва да изолираме тези хора и да не общуваме с тях. Можем да ги принудим да носят някакъв знак на дрехите си за да се пазят хората от тях. Нещо ярко, може ярко жълто, звезда например
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупавите и злобните независимо от зодията.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рак съм и съм оптимист. С обичта си съм успявал.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Козирог беше бащами и е оптимист. И обичаше хората . Не е носил никаква негативна енергия
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изобщо не е вярно за Козирога. Козирогът се отдава изцяло на любимите хора, често загърбвайки собствените си проблеми. Той е добър слушател и приятел, който умее да пази в тайна споделеното с него, за разлика от Овена, Близнаците, Водолея, Девата, Стрелеца, които ще разпространят всичко чуто.Кой ви ги пише тези статии?!