Телецът е лоялен, Лъвът – щедър. Какви приятели са зодиите?

Вижте какви са зодиакалните знаци в приятелството
28 авг 2019 20:45, Ивета Иванова
2
Телецът е лоялен, Лъвът – щедър. Какви приятели са зодиите?
Снимка: Pexels

 Приятелството е сред най-ценните неща в живота на всеки. Прекрасно е, когато можеш да се довериш на някого, да знаеш, че тайните ни няма да бъдат издадени, че има човек, на когото можеш да разчиташ, който ще ти даде съвет, ще те окуражи, разсмее, но и ще се отнесе сериозно към проблемите ти. Ето какви приятели са всички зодии.

Овен - Мотиваторът
 
Те са най-големите фенове на своите приятели. Ще ги ободрят, ще им вдъхнат кураж, ще ги поздравяват за постиженията им, ще ги подкрепят в работа или училище. Ако се занимавате с театър, пеене, изкуство - Овните ще са на първи ред и ще аплодират най-силно; ще прочетат всичките ви статии, есета, ще разгледат фотографските ви снимки. Когато някой преминава през труден период, Овните го заразяват с положителна енергия.
 
Телец - Лоялният
 
Те са твърди като камък - никога не биха престъпили принципите си, не биха постъпили зле с вас, не биха предали приятел, каквото и да става. Каквото и да ви се случва, колкото и трудно да ви е, Телците винаги ще са до вас и ще може да се обърнете към тях за подкрепа и помощ. Те са верни приятели, не нарушават обещанията си, защитават ви, не злословят зад гърба.

Близнаци - Забавният
 
Когато Близнаците са наоколо, целият им приятелски кръг се смее до сълзи. Близнаците са много забавни, весели, душата на компанията, разказват най-интересните истории, не ви оставят да скучаете. Когато искате да си прекарате страхотно и да се посмеете, обадете се на Близнаците. Те виждат нещата по-оптимистично и имат шантави идеи за живота. Разговорливи са и ще ви дадат съвети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТЕЛЕЦА Е ЗОДИЯТА НА ЗЛОТО РОГАТИЯ!!! ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПРЕДАДЕ И ИЗМАМИ ЗА ПАРИ!!АМАН ОТ ТОЯ ИЗМИСЛЕНА РУБРИКА СЪС ЗОДИЯТА