Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 2 - 8 септември
2 сеп 2019 18:00, Eкип на Teenproblem
1
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

 Овен

Търпението по принцип не е от най-силните ви качества, а през тази седмица съвсем ще ви липсва. Стремителни сте и нямате особено желание да овладеете емоциите. Не рядко ще се впускате в словесни атаки, които категорично ще навредят на отношенията ви. Напрежението ще кулминира в сряда и четвъртък. В края на седмицата положението може би ще е по-лошо отколкото в началото, защото хем ще се чувствате виновни заради спонтанното си поведение, хем пък няма да имате никакво желание да се извините.
 
Телец

Поведението на половинката може да породи у вас недоволство. За съжаление, няма да разполагате с подходящи условия за изясняващ разговор и нивото ви на тревожност постепенно ще се повишава. Не си насрочвайте срещи, ако усещате, че ще са по-скоро формални. Ще се чувствате много по-уверени в компанията на обичайните си приятели. Участвайте в инициативите им. Ще се позабавлявате без да сте принудени да спазвате някакви строги правила.
 
Близнаци
В търсене на разнообразие може да се изкушите да започнете нова, но съвсем безперспективна връзка. Ако никак не можете да овладеете спонтанния порив поне се постарайте да не въвличате в приключение някой от познатите си, с които общувате често и сте в една и съща компания. Неспокойни сте и в състояние да спорите за дреболии не защото са важни, а за да покажете характер. Единственият ефект от такава тактика ще е, че близките ви ще се дистанцират. Помислете за последствията и за това, че вие никак не обичате да сте сами.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари