В Германия се родиха първите местни панди близнаци

Менг Менг стана майка на двете бебета през уикенда
3 сеп 2019 12:10, Ивета Иванова
8
В Германия се родиха първите местни панди близнаци
Снимка: Reuters

В Берлин се родиха първите германски бебета панди.

Майката Менг Менг роди две панди близнаци, което се случва за първи път в Германия. Раждането е било записано на камера от зоопарка в Берлин.

"Менг Менг стана майка на две панди. Толкова сме щастливи, нямаме думи", написаха от зоологическата градина в профила си в Twitter. Близнаците са родени в събота вечерта.
 
"Менг Менг и нейните две мечета се справиха добре и са в добро здравословно състояние", каза директорът на зоопарка.

Все още не може да се определи какъв пол са малките панди, но става ясно, че едното мече тежи 136 грама, а другото - 186 грама.

Менг Менг е предоставена на зоологическата градина в Берлин назаем от Китай и е една от най-големите звезди в зоопарка. Тя и партньорът ѝ, мъжката панда Джиао Кинг, са в Германия от 2017 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
доганеца отдавна е в алкохолен делириум и не управлява нищо. управляват ни ЦРУ и ционистите от ЕССР/Хамерика чрез марионетки и фондацийки. и знаят че сме палячовци и че нема да надигнем глава докато ни варят бавно бавно а в последно време и не толкова бавно. до 10 години от българия ще са останали само името и 2 милиона пенсии на доизживяване с които мингищанците ще си правят сафарита.
5
5
 
3
 
! Отговори
men do 4 преди 4 години
в германия мюслитата са повече от 5 милиона и 90% са мъжаги между 20 и 40 години. от 80те милиона германци 40 милиона са над 50 години бабки и дедки. белите германски мъже между 20 и 40 години са около 5 милиона т.е. колкото мюсулманите. скоро ще са бетер от франция дойчистанците.
4
5
 
3
 
! Отговори
До 1,2,3 преди 4 години
Кратуни, ставате смешни и жалки вече. Германия са около 80 милиона, мюсюлманите са около 5 милиона, ще рече около 6 процента. В Русия и в Кратунистан са доста повече. Към Германия цял свят гледа, а от Ганьовистан всичко кадърно бега. Управлява ви тежко алкохолизиран турчин, агент на ДС, послушник на Москва, с две марионетки пародии. Една тиква и един правен като в час по трудово, говорещ бг език като втори език - ПееФски. Те за германската расова чистота се загрижили, гиди деградирали ганьовисти
3
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мюмюн и Мусайбе
2
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много са хубави. Кръстили са мечетата с истински немски имена, Айше и Биргюл.
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От къде на къде първите ? Пришълците се размножават активно няколко години вече !