За жени: Какви мъже харесвате според любимия ви сос?

Ето какво издава това
13 сеп 2019 13:50, Ивета Иванова
3
За жени: Какви мъже харесвате според любимия ви сос?
Снимка: Pixabay

 С какво най-често поръсвате пицата, пилешките хапки или пържените картофки? Оказва се, че предпочитаният от момичетата сос издава по какви момчета си падат те. Ето и някои от предложенията на американския "Cosmopolitan".

Барбекю
 
Ако обичате барбекю сос, значи харесвате момчета, които знаят как да се държат като джентълмени. Тези момчета, които ви говорят мило и уважително, не ви обиждат, наричат ви със сладки имена, правят ви много комплименти. За съжаление, най-вероятно се държат толкова мило и с още 5 момичета, постоянно пишат и на тях, и им казват същото, каквото на вас.
 
Чеснов
 
Падате си по момчета, които обичат лукса, не пестят пари, опитват всякакви удоволствия и се отдават на момента. Но невинаги може да разчитате на тях - харчат без мярка, не се съобразяват с финансовото си състояние, както и с това на другите. 
 
Сладко-кисел
 
Неговите приятели не знаят нищо за вас и връзката ви - нито, че често излизате и си пишете, нито, че ще ходите на концерт, нито, че търсите апартамент заедно. Потаен е. Близките му или не знаят, че изобщо съществувате, или не подозират, че връзката ви е толкова сериозна. Той се отнася добре с вас, но пък ви крие от другите. Това е странно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Woooow , все бях чел заглавия, но това обра точките.
1
0
 
5
 
! Отговори
Ти да видиш преди 4 години
Не знам какви мъже харесват,но знам кой е любимият им сос!