На мода през есента: Червени и оранжеви сенки за очи

Хит са сред звездите
27 сеп 2019 21:45, Ивета Иванова
1
На мода през есента: Червени и оранжеви сенки за очи
Снимка: Pexels

Опушено сини и сиви сенки за очи, комбинирани с черна очна линия, която очертава котешко око, е вечна класика в света на грима. През лятото черните и тъмносини сенки си останаха модерни, а и знаменитостите експериментираха доста със светлата очна линия - в бяло, жълто, розово, оранжево или светлосиньо.

Със захлаждането на времето и идването на есента, идва и нова тенденция в грима за очи. През септември, октомври и ноември може да залагате предимно на сенките за очи в червеникави нюанси.
 
Охрата, оранжевото, преливащо към червено, червеното кадифе и червеното, преливащо към кафяво, са цветовете на есения сезон - тогава навсякъде има окапали листа в подобни цветове и това прави атмосферата навън много романтична.
 
А и октомври, и в частност Хелоуин, са времето за похапване на печени оранжеви тикви, така че през този месец спокойно може да залагате на сенки в оранжево и охра.
 
Червеното е цветът на Коледа, така че вероятно сенките в червено кадифе ще останат хитови и през зимата и ще са
добра идея за партита и банкети.
 
Звездите, които често залагат на сенки в червеникави нюанси, са Емили Ратайковски, Джиджи Хадид, Бела Хадид, Хейли Бийбър, Приянка Чопра и др.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
Най-ми добри сте със синьо-ливави сенки под очите.