Ашли Симпсън зададе тренд: Тиквено розови коси!

Това е актуална прическа за есента
30 окт 2019 18:40, Ивета Иванова
7
Ашли Симпсън зададе тренд: Тиквено розови коси!
Снимка: Reuters

Златистото розово за цвят на косата отново се завръща на мода тази есен. Това беше истински хит през пролетта, когато този цвят се свързваше с цветченцата от разцъфналите дървета.

Сега пък го свързат с розовия загар на печената тиква, малко преди тя да е готова за хапване, както и с цвета на някои от окапалите листа по улиците. Стилистите наричат този цвят и "тиквено розово", затова посочват, че ще е много модерно да си направите такива кичури или да боядисате цялата коса в такъв цвят именно покрай празника Хелоуин.
 
През пролетта знаменитостите, които първи заложиха на този тренд, бяха актрисата от "Игра на тронове" Мейзи Уилямс и певицата от Spice Girls - Ема Бънтън. Линдзи Стърлинг също се показа с подобна прическа.
 
През есента тенденцията възроди певицата Ашли Симпсън. Скоро беше публикувана снимка, на която Ашли е с нова прическа - коса в златисто, опушено русо. Снимката е качена от фризьорката на много звезди Риавна Капри.
 
"Всички усмивки са за моята красива Ашли Симпсън с нейната чисто нова коса в тиквено розово. Харесвате ли това опушено, прашно розово, колкото и ние? Е, няма по-подходящо време да си направите такава прическа от Хелоуин!", написала е тя на фотоса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пепел от роза!
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стилистите наричат този цвят и "тиквено розово"Тиква ли не са виждали през живота си, далтонисти ли са или просто се джендърят на макс?
4
0
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
По прилича на цвят на бяла овца или коза...
3
0
 
5
 
! Отговори
дъга преди 4 години
Тия съФсем изтрещяха, ...Къде отглежда тиквите, , че да бере китките;)))
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повече съм фен на небесно кафявото.
1
0
 
16
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
Според модните разбирания явно съм далтонист.