5 стъпки към отслабването до Коледа

Ето как да го направите
5 ное 2019 14:00, Ивета Иванова
4
5 стъпки към отслабването до Коледа
Снимка: Pexels

 Коледните празници са след по-малко от 2 месеца и много хора искат да влязат във форма до тях. Зеленчуците вече не са пресни и заменяме нискокалоричните салати с по-тежки храни, а и когато времето се развали, навън не става за продължителни разходки и походи, така че не можем да се движим много. По коледните празници трапезата е пълна и всеки се изкушава да хапне повече, когато празнува с роднини и приятели. Затова е хубаво да свалим излишните килограми преди 20 декември. Ето няколко съвета как да направите това.

1. Яжте по-обилна закуска
 
Обилната и здравословна закуска е ключът към свалянето на килограми. Много хора я пропускат или хапват нещо дребно, защото рано сутрин не са толкова гладни, но това е грешка. Хубавата закуска ще ви засити и така ще ядете по-малко на обяд или вечера. Освен това, стабилното хапване сутрин забързва метаболизма, така че през деня ще изгорите повече калории. Закусвайте с храни, богати на фибри и протеин - филийка хляб с фъстъчено масло, банани, кисело мляко, яйца, плодова салата и т.н.
 
2. Пийте кафето без мляко и сметана
 
Много хора не осъзнават колко много калории има в капучиното, мокачиното, латето, кафето със сметана. Тези напитки са много вкусни, но може да качите доста килограми, ако пиете по 2-3 такива на ден. Изберете напитка, която не съдържа толкова мляко и захар. Ако много обичате кафе и не може да се разсъните без него, просто го пийте чисто.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не е въпроса какво ядеш между Коледа и Нова година, а какво ядеш в другото време.
3
4
 
9
 
! Отговори
Дринцолов преди 4 години
Бе за какво ти е да отслабваш? Яж си там и да не ти пука.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом е за Коледа, значе трябва к0ляч! В днешни времена им казват хирурзи и те могат да бъдат от козметични до стомашни.
1
2
 
6
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
2. Пийте кафето без мляко и сметанаБез сметана да, но без мляко ме после боли корема.Веднага след кафето опъвам една две бири и музиката да свири! :D