Какви стават зодиите, когато са много гладни?

Ето как се държат
8 ное 2019 17:45, Ивета Иванова
3
Какви стават зодиите, когато са много гладни?
Снимка: Pixabay

Гладът може да направи хората много чувствителни, раздразнителни и емоционални. Ето какво прави и как се държа всяка една зодия, когато изпитва вълчи глад.

Овен
 
Те са импулсивни и склонни да избухват. Казват каквото мислят, не се съобразяват, че често са груби и нараняват другите. Когато са гладни, пак избухват, арогантни са и дори може да кажат неща, които реално не мислят, просто го правят в яда си. Гладът им създава много лошо настроение. Тогава постоянно спорят.
 
Телец
 
Не искате да се забърквате с преставител на зодия Телец, когато той е гладен. Не трябва да го ядосвате или да му казвате да се успокои. Те наистина стават страшни, когато са зверски гладни. Раздразнителни са. В такъв момент започват да се тъпчат с нездравословни храни и ядат прекалено бързо и прекалено много.
 
Близнаци
 
Не е лесно да се разбере, че Близнаците са гладни. Дори да е така, те опитват да го скрият - това не повлиява много на настроението и държанието им. Не искат да развалят партито, разходката заради това, както и да карат другите да се чувстват виновни. Ако са много гладни, просто може да говорят несвързано или прекалено бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Две статии едно съдържание.
2
2
 
0
 
! Отговори
козирог преди 4 години
чипс или бургери не, но фъстъци да
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как ви ги раждат тиквите подобни...?