Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 18-24 ноември
18 ное 2019 14:52, Eкип на Teenproblem
0
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels
Овен
 
Мислите (а и чувствата ви) ще се лутат между миналото и бъдещето през тази седмица. Ще ви е трудно да разпределите вниманието си между онова, което имате и онова, което реалността ви предлага, между съществуващата връзка и непрекъснато изникващите предизвикателства. Чувствата към половинката ви са силни, но и новите възможности не са за изпускане. Помислете още веднъж дали имате нужда от промяна преди да отговорите на поредната покана за среща с нов/а познат/а.
 
Телец
 
Вероятно ще се наложи да се преборите със самите себе си. Изведнъж ще ви се стори, че гаджето на най-добрия/ата ви приятел/ка е къде-къде по-готино от вашето, че е по-добре да прекратите сегашната си връзка и да започнете нова с него/нея. Опитайте да си отговорите на въпроса какво всъщност искате. Дали да преживеете измислени емоции или да подхраните егото си? И дали не застрашавате както любовта, така и приятелството си? След като излезете от този омагьосан кръг ще знаете какво да правите.

Близнаци
 
Не са редки случаите, в които обещавате нещо, което ни най-малко нямате намерение да изпълните. И ако пред родителите и приятелите от ежедневието този номер може и да мине, то половинката ви едва ли ще го преглътне без коментар. През тази седмица не само ще ви напомнят за неизпълнените обещания, но и най-вероятно ще в потърсят отговорност за действията. Ще се почувствате като в капан - хем виновни, хем в известна степен застрашени. Направо ще ви „замирише“ на раздяла. Ще осъзнаете, че любовта не само иска жертви, а е свързана и с ангажименти. Променете поведението си без излишни коментари и се опитайте да му/й покажете, че сте осъзнали грешката си и повече не бихте я допуснали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари