19 години затвор за бразилски духовен лечител, изнасилил 4 жени

Жените са били принудени към сексуални действия
20 дек 2019 08:20,
15
19 години затвор за бразилски духовен лечител, изнасилил 4 жени
Снимка: Pixabay

Бразилският духовен лечител Жоао де Деус бе осъден вчера на 19 години и 4 месеца затвор за изнасилване на четири жени, предаде Франс прес.

Още по темата


Съд в щата Гояс съобщи в комюнике, че присъдата е за изнасилвания, извършени по време на сеанси в храма на лечителя в град Абадиания, пише БТА.

Той е в затвора от 16 декември 2018 г., когато се предаде на властите. Скандалът с него избухна след разследване на бразилската телевизия "Глобо".

В него жени разказаха как са били принудени да мастурбират или да правят фелацио по време на сеансите за "духовно оздравяване" в неговия храм, посещаван ежедневно от хиляди хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брех какъв поп.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това сериозно ли не е било част от духовните практики? Хм.... Трябва да си поговоря с местния поп, ама след като се обадя на милицията.
6
1
 
23
 
! Отговори
Петров преди 4 години
Как така са били принудени? Не можеше ли просто да си тръгнат при поканата за мастубиране?
5
1
 
12
 
! Отговори
Дон Педросиньон преди 4 години
Какво ти изнасилване, това си е било масаж за настройване на чакрите. На сеансите им е било харно, ама журналистите развалят купона и се появяват куп изнасилени. Сещам се за един филм, един такъв тарикат ги "лекуваше" сред природата и караше да се "бройкат" заедно с него, та, съпругът на едната ги проследи и хвана по време на "сеанс" и тръгна да вдига скандал. Онзи невъзмутимо и компетентно му обясни, че жените правят мануална терапия, а той самият си масажира вътрещностите. Голем майтап.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези "лечители" ги знаем! Жените са се разминали с едно удоволствие повече. Това е пряка намеса в било-енергийното поле на хората. Има множество доказани смъртни случаи в следствие на подобни шарлатани.
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Доколкото чета в Интернет, така е и с Лама Оле Нидал, основател на сектата Диамантен път на будизма в Европа."A прочете ли, че на млади години е лежал по затворите в Дания и е бил един от най-крупните наркоразпространители и търговец на оръжие?
2
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доколкото чета в Интернет, така е и с Лама Оле Нидал, основател на сектата Диамантен път на будизма в Европа. В България това е най-разпространената будистка секта, дето хората (будали будисти и тем подобни глави слънчасали) си дават солидни суми пари с които този човек живее царски.
1
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега Жоао ще го лекуват другите в пандиза по неговият метод.