3 причини да копнеете за секс веднага след секс

Вижте кои са те
13 яну 2020 23:00, Ивета Иванова
22
3 причини да копнеете за секс веднага след секс
Снимка: Pexels

На много хора се случва да изпитват огромно желание да правят секс отново, минути след като са извършили полов акт. Сексологът Киана Рийвс казва, че това е много често срещано, особено при хора, които преди това не са правили секс от много време. И се дължи на хормоните и емоциите от интимното преживяване.

"Комбинацията от неврохимикалите, освободени по време на секс, и емоциите, които идват от връзката и интимността с партньора, определено водят до това чувство", коментира тя пред американското издание на "Cosmopolitan". Струва ви се, че сте станали зависими към секса. Ето и причините за това.

1. Хормоните бушуват
 
"Сексът е силно физическо и емоционално преживяване. Когато тялото ви изпита нещо, което много го задоволява, то ви изпраща сигнали, че иска още от това усещане", обяснява Рийвс. Тогава организмът е пълен с неврохимикали като допамин - хормон, свързан с насладата и пристрастяването, и окситоцин, хормонът на любовта. Така тялото изпраща сигнали, че отново иска секс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не си с правилния човек.
11
0
 
9
 
! Отговори
Търсиш сексСледСекса преди 4 години
Ако жена ти е студена като риба и си мисли, че трябва само те изтърпи, така разбира креватните си съпружески задължения.Ако момичето е попаднало на мъжеподобие като това, за което говори 8,9.
10
11
 
9
 
! Отговори
Драго преди 4 години
Отвратително! Не понасям секса - влачи купища проблеми: зависимост, жена (която да ти се качва на главата и ще ти пили нервите, брак, деца). Ценя личната си свобода и спокойствие! Секса е занимание за слабите духом!
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днеска може би ще направя разбор на надежда и след това метро Младост оттам отивам на Богров маршрута на деня мие ясен баба ми го е направил а
8
2
 
11
 
! Отговори
... по смисъла на преди 4 години
коментар 1 тук, но след като приключил първият "сеанс", при който тя се старала да "обслужи" дебелака така, както описах в предишния си коментар, готованецът задрямвал за кратко, похърквайки, после ставал, обличал се и си тръгвал. Така преминали няколко поредни "срещи". Нямал нищо против тя да го нагости обилно с лакомства, но той никога никъде не я завел под предлог, че не му се ходи никъде. Осъзнавайки, че дори секс няма да получи от него, тя се отдръпнала.До днес е ерген, а вече е над 60 г
7
1
 
11
 
! Отговори
Зависи как мислиш преди 4 години
За един от глезльовците на квартала, когото майка му до днес дундурка като подрастващ, се разказва какво ли не.Навремето бил хубавец, единствен син, завършил МЕИ. Момичетата лудеели по него, той си ергенувал спокойно. После започнал да дебелее. Една, която си въобразила, че има сериозна връзка с него, впоследствие се оплаквала на приятелките си, че този идва при нея за интимна среща, просва се по гръб и чака тя да го "обслужи" с ръце и орално. Тя мислела, че това е прелюдия по смисъла на комент
6
7
 
3
 
! Отговори
Какво искат жените преди 4 години
Ненаситното закръглено млънкало се лигaви, чекне и дупи за още, и още.
5
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да правиш секс след секс е като да ядеш след като си се нахранил.
4
3
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Жена Ви харесва спортното предаване "Гол след гол"...
3
3
 
9
 
! Отговори
Мечо Пух преди 4 години
Колкото повече, толкова повече
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То няма с кого.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баш веднага не, ама след цигарка време почва втори рунд винаги.