Според звездите: Кои зодии ще имат пари през годината?

Финансите ви, според астрологията (2 част)
13 яну 2020 15:22, Криси Табачка
5
Според звездите: Кои зодии ще имат пари през годината?
Снимка: Pexels

Невинаги имаме отговори на въпросите си, така че е съвсем нормално да се обърнем към по-висша и всезнаеща сила. А именно астрологията! Какво ви очаква във финансов план през 2020, ще научите от следващите редове:

Везни

След тежък старт на годината, нищо не може да ви спре да се изтупате и да продължите смело напред. Ще имате много възможности да подсигурите финансите си, всичко зависи от това как ще се възползвате от тях.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, надявайте се на най-доброто и се пригответе за най-лошото.
Въпреки че Юпитер ще управлява втори Дом през по-голямата част от годината, все пак преходът на Юпитер заедно със Сатурн в Козирог може да доведе до определени ситуации, които могат да накарат Скорпионите да похарчат допълнителна сума пари неочаквано. Ще бъде разумно да ограничите разходите си и да направите списък с мъдри инвестиции, които биха ви помогнали да удвоите богатството си. Така че бъдете подготвени с извънреден фонд за финансови ситуации, които може да не са според вашите планове.

Стрелец

Повечето Стрелци са родени с изключителен късмет. Въпреки че планетарните разположения подкрепят финансовите печалби за Стрелците, може да има случаи, които да доведат до прекомерни разходи. Но не се притеснявайте, ще имате силни финансови позиции през декември. Непредвидените разходи може да възникнат по време на пътуване, така че бъдете по-внимателни тогава.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: астрологиязодиипари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Валутен борд преди 4 години
Докато стигнете до последните зодии и те парите свършиха.
4
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Пък ние знаем, че зодия "Винкел" няма да имат вода...
3
2
 
13
 
! Отговори
Вещ астролог преди 4 години
Зодия Бойко ще е най-паралия и ще изяде суджуците но всичките от съзвездието ГЕРБ.Звездите ми го говорят.
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човечеството трябва да започне да ражда деца само от зодия Скорпион. Така или иначе всичко отива при тях, така, че няма нужда да се раждат нещастници. Създайте една нова човешка раса само от Скорпиони. Не е трудно да се изчисли раждането само на Скорпиони. Апостол Павел е казал, че Бог е създал хората като съдове. Едните са за почетна употреба, другите са предмет на гнева му да ги чупи когато се разгневи. Всички преуспели родове имат за прародители Скорпиони.
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пари ще имат тези, които получават големи заплати без значение от зодията. Аман от вашите глупости.