Седмичен любовен хороскоп за 27 януари – 2 февруари

Венера и Нептун ще окажат влияние на любовта
27 яну 2020 10:16, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 27 януари – 2 февруари
Снимка: istock

В последната седмица на януари любовта ще бъде необикновена, благодарение на връзката между Венера и Нептун. Любовни фантазии, желание за промяна, желание да обичаме и да бъдем обичани. Балонът може да се спука и да осъзнаем, че само сме се заблуждавали, или ще бъдем възнаградени с щастлива любов. Повече за това, което ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Овните ще се съсредоточат върху любовта, независимо от това как са се развивали взаимоотношенията им в последните дни. Склонни сте да си затворите очите за неща, които е направил или казал партньорът ви. Не сте готови да се сблъскате с реалността, затова и предпочитате да се правите, че не я забелязвате. Готови сте за прошка.

Телец

Обвързаните Телци ще се почувстват щастливи с любимия човек. Венера и Нептун ще бъдат във великолепна връзка и това ще ви помогне да реализирате вашите общи мечти. Сега може да разгърнете вашите романтични желания. Вашата връзка надхвърля физическото. Всичко изглежда прекрасно, затова му се насладете.

Близнаци

Представителите на зодията ще търсят подкрепата от половинката си по отношение на своите кариерни цели. Може пред вас да се появи нова възможност, която да ви донесе и повече доходи, което може да доведе до по-голяма жертва по отношение на време и внимание. Парите ще бъдат в основата на вашето решение. 

Повече за останалите зодии, може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
до анонимен преди 4 години
Човек си, ако така отразява огледалото, не се притеснявай, но това не значи, че не ти влияят планетите :))
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЕ СМЕ ЗОДИИ!!!