Седмичен любовен хороскоп за 3 – 9 февруари

Представителите на зодия Близнаци ги очаква необикновена любовна седмица
1
Седмичен любовен хороскоп за 3 – 9 февруари
Снимка: istock

Любовта ще се усеща силно през първите дни на февруари. За нашите романтични настроения ще отговарят позицията на Венера, както и пълнолунието в знака на Лъв. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Уважаеми Овни, пригответе се за големи романтични вълнения през първата седмица на февруари. Венера ще се премести във вашия знак и това ще повиши вашата магнетичност. Любовта ще бъде за вас като една интересна игра, в която ще искате да се придвижвате към следващо ниво. Тази седмица предстои и пълнолуние, оказващо влияние във вашия любовен сектор, което повишава шансовете ви за повече романтика с половинката или пък с интересна личност, ако сте необвързани. Любовта определено е във въздуха около вас!

Телец

Любовта е на път да се превърне в много личен въпрос за Телците. Венера ще окаже положително влияние върху любовния ви живот. Няма да можете да скриете своите силни чувства към половинката или някоя специална личност. Но ще ги споделите в интимна обстановка. Пълнолунието в знака на Лъв също ще допринесе тази седмица да се чувствате необикновено в любовта.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци също ги очаква необикновена любовна седмица. Пълнолунието ще окаже влияние върху вашата комуникация. Няма да имате страхове да говорите от сърце относно своите чувства към някого. Без значение дали сте ги декларирали вече, отново ще имате желание да споделите какво чувствате към този човек и не трябва да мълчите. Венера се премества във вашия сектор на приятелството и любовта и със сигурност ще добави от своята магия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 4 години
По-кротко.Имаме коранавирус