Топ 4 зодии, които смесват работата с удоволствието

Ето кои са те
10 фев 2020 13:58, Ивета Иванова
6
Топ 4 зодии, които смесват работата с удоволствието
Снимка: Pexels

Тези зодии лесно се изкушават и често смесват работата с удоволствието, което не е препоръчително. Те знаят, че това е опасно и може да провали кариерата им или оценките им в училище, но имат своите причини, за да го направят. Вижте кои са тези зодии.

Близнаци
 
Най-социалните зодии са, затова не е изненада, че попадат в списъка. Толкова обичат да общуват и толкова лесно се сприятеляват, че няма как колегите и съучениците да им останат равнодушни. На тях им доставя удоволствие да комуникират, да споделят, да създават връзки. Обикновено, когато търсят работа, най-много ги интересува именно какви ще са колегите им. Често създават романтична връзка с някой от работа, без изобщо да целят това първоначално. Харесва им, че имат общи интереси и цели с колегите и така създават емоционална връзка с тях.
 
Овен
 
Овните са страстни и импулсивни и не им пука за последствията. Не мислят, а директно действат. Правят това, което им каже сърцето. Ако харесат някого и усетят тръпка, впускат се. Не обичат да анализират нещата и да се съобразяват. Често прескачат установени граници. Но и накрая почти винаги съжаляват - осъзнават грешката си и усещат, че не е трябвало да флиртуват или да започват връзка с човек от офиса. Така те се разсейват и се провалят в кариерата. А и започват още по-лесно да избухват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
ГОЛЯМ САЛАМ преди 4 години
До БИЛЧЕВА МАРИНАти все с разтворени крака ли ходиш а хахахахаха
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пихме си хапчетата.
1
4
 
1
 
! Отговори
БИЛЧЕВА МАРИНА преди 4 години
АЗ СЪМ БЛИЗНАК И ДАЖЕ ВЪВ ФЕЙСБУКА ГИ СВАЛЯМ НАРЕД ЖЕНЕНИ , МЛАДИ ПРОШКА НЕМА НИЩО ЧЕ СЪМ ДЪРТИЧКА НО НЕ ПОЗВОЛЯВАМ ДА МИ ВИКАТ ЛЕЛЧЕ А МУЦИ И КОТЕ