4 зодии, които упражняват контрол над партньора си

Ето кои са те
21 фев 2020 12:20, Ивета Иванова
2
4 зодии, които упражняват контрол над партньора си
Снимка: Pexels

Тези зодии държат винаги те да са прави, да имат последната дума и всеки да зачита техните правила и виждания. Те контролират партньора, следят всяко негово действие, искат той да ги слуша и да им се доверява. Сърдят се, когато той не съгласува дори нещо дребно с тях. Рядко го оставят да излиза сам или с приятели. Вижте кои са тези зодии.

 
Водолей
 
На Водолеите им става скучно от обикновените връзки, искат повече драматизъм. А и те са свикнали винаги да се отличават в живота - бунтари са, търсят истината и справедливостта. Имат чувството, че виждат и разбират неща, които другите не успяват да проумеят. Затова често си избират партньор, който ще ги вижда като велики, различни, който ще ги възхвалява и ще ги подкрепя. Самият партньор се съгласява Водолеят да го контролира и да го напътства. Тези зодии обичат да дават команди и се сърдят, когато половинката не направи така, както те са поискали. 
 
Близнаци
 
Тайната на успеха на Близнаците е, че те рядко успяват да създадат сериозни и продължителни връзки. Затова им е лесно да контролират партньора - контролът трае няколко седмици или максимум няколко месеца. Близнаците имат 2 лица, нерешителни са, сменят си възгледите и затова карат партньора да върши някои по-рутинни дейности и да им помага. Той им върши услуги, чисти, грижи се за дома и разходите. Близнаците просто дават насоки и молят за помощ. Те са чаровни и умеят да манипулират - отправят молби, а не заповеди. Тези зодии са себични. Те могат да правят каквото си искат, но следят всичко, което прави и половинката, и ѝ държат сметка.
 

2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какви заодии бе! Сека простакеша се пробва. Умна жена няма да се опитва. Тя няма и да си избере *** за контролиране. Сега всичко е чалга и шашкънии.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За Близнаците е вярно.
За останалите три зодии, не знам.