5 зодии, на които им харесва да са необвързани

Ето кои са те
17 мар 2020 23:05, Ивета Иванова
13
5 зодии, на които им харесва да са необвързани
Снимка: Pixabay

За някои хора е задължително да имат връзка. Чувстват се по-добре, когато има човек до тях; партньор, с който да споделят всички радостни и тъжни мигове. Други обичат да са сами, да прекарват време със себе си, не могат да се доверят напълно на някого и не вярват съвсем в истинската любов. Те са чудати и трудно създават сериозна и продължителна връзка. Вижте кои са те.

Скорпион
 
Скорпионите обичат да имат половинка, в която виждат част от себе си и на която могат да се доверят напълно. Но това рядко се случва - те имат проблеми с доверието, трудно допускат някого много близо до себе си и трудно намират човек, който да прилича на тях. Затова остават сами дълго време, вглъбяват се в себе си, анализират нещата, мечтаят.
 
Дълго опознават тръпката си и трябва да мине известно време, докато признаятвръзката за сериозна. Искат да знаят всичко за партньора и да разберат що за човек е той. Но са много лоялни - търсят същото и у другите, което е рядкост в днешно време. Ако усетят, че някой е фалшив, не се отдавна напълно и прикрива неща - те се чувстват по-добре, ако останам сами.
 
Дева
 
На Девите много им харесва да са необвързани, защото обичат да прекарват време със себе си. Те работят много, а за да са концентрирани, трябва да са сами. Посвещават се на проекти, цели, имат много амбиции и ако са с някого, не им остава време да следват мечтите си. Много са отговорни и организирани, не биха жертвали работата и ученето заради гаджето.
 
Харесва им да ходят на събития, на които има много хора и да излизат с приятели, но в края на деня имат нужда от малко време за себе си, което е трудно, ако живеят с партньора. Некомфортно им е да са постоянно с човек, докато не го опознаят напълно. Ако партньорът е прекалено социален, те се плашат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълни глупости.Точно тези зодии не обичат да са необвързани
6
0
 
7
 
! Отговори
Рядкощастие преди 4 години
Пет зодии, които най-често имат стомашно разстройство: овен, телец и козирог(когато прекалят с люцерната), близнаци-двойна порция, водолей-течно и обилно.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно, победихме короната..
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно, понедихме короната.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знаем си хората отдавна знаем какво от кого кви да очакваш трябваше дали време да се правим на шут забавлявах ме се кой как може да те придаде за да разбереш кои ти е приятел и кои рода просто го засегни и този сам ще покаже как се е и на квалификацията мрасотия е способен така така че отдавна една знам всичко очаквах някои хора сами да си кажат но сега сякаш жаба да си знае гьола
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Невероятно. Сега разбрах защо искам да съм сама, от зодията било... Съвсем ви изпи мозъка този Ковид19. Скъпи журналисти, пишете новини, истории, правете разследвания и търсете истината, не ни заливайте с пропаганди, догадки и подобни глупости.
1
2
 
18
 
! Отговори
www преди 4 години
Чакаме следващата изключително интересна статия - 5 зодии, които най-често имат стомашно разстройство!