8 занимания, които ще ви разсеят вкъщи

Ето кои са те
17 мар 2020 22:44, Ивета Иванова
18
8 занимания, които ще ви разсеят вкъщи
Снимка: Pixabay

Заради разпространението на коронавируса, прекарваме все повече време вкъщи. Не е препоръчително да излизате навън, дори да се чувствате добре - оправдано е излизането само за пазаруване от хранителните магазини и аптеките. А ако имате грипни симптоми, трябва да стоите само у дома и да сте под карантира, за да не разнасяте вируса. Ето и как може да разнообразите стоенето вкъщи, не само чрез стоене на компютъра и гледане на телевизия.

1. Пролетно почистване
 
Пролетта почти е тук и, така или иначе, е време да направите пролетно почистване. Сега няма да се налага да жертвате излизането през уикенда заради него. Имате повече време, вкъщи сте - почистете основно дома, хвърлете ненужните предмети, подредете гардероба си и заделете дрехи, които вече не носите, за да ги дарите, когато ситуацията се успокои.
 
2. Гответе
 
Сигурно след работа или училище сте гладни и бързате да хапнете нещо, затова залагате на готова храна или си правите нещо, което става лесно и бързо. Сега е времето да експериментирате, да се научите да правите повече ястия, да използвате различни съставки и продукти.
 
3. Играйте бордови игри
 
Припомнете си детството и намерете любимите си бордови игри. Организирайте вечер, в която да играете със семейството, гаджето или съквартирантите ви. Така ще си починете от телевизора и компютъра, а и ще се забавлявате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 4 години
Прочетох препоръките в статията и констатирах, че съм много *** човек!Мислех да отделя повече време за контактуване с детето, а то се оказва, че трябвало да се занимавам с домашния любимец, с бордови игри и да пиша дневник!Значи има полза от четене на всякакви материали по сайтовете. Веднага ще преосмисля приоритетите, за да не се излагам!
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Също и кой е успял да надвие представителите на маалите в това състезание - борбата срещу демографския проблем?Смело другари в борбата!
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1. Правете деца, да преборим демографската криза.2. Ако ви омръзне да е все един и същ обектът на действието, препоръчано в т. 1, бъдете актуални, споразумейте се със съседа да приложите почина "Смени жената".Догодина ще отчитаме резултатите и ще излъчим първенци. Например, кой се е споразумял с по-голям брой съседи да приложи почина, препоръчан в т.2 и чии старания са дали най-големи резултати, кой е с най-голям принос в борбата с демографския проблем? И кой е успял да надвие.............
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
- Почистете цедките на мивките - лесно е, развърташ края на чучура с ръце, миеш калта и пясъка, връщаш.- Почистете сифона в банята от косми.- Научете се да свирите на цигулка, пиано, акордеон, барабани. Съседите ще ви заобичат още повече.- Рисувайте.- Напишете книга.- Прочетете книга.- Почистете тавана и мазето.- Почистете гаража и колата.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой си стои вкъщи ???В производството си ходим на работа - няма маски, няма пет лева...
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разследвайте за що е проблема с изчезналата тоалетната хартия Макар че версията( като един кихне трима пълнят гащите е убедителна )
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1 Прочетете Корана най добре на арабски ( По голямо разсейване здраве )2 Изпийте първака (всичло над 60 градуса убива вируса Доказано )3 Правете креватна гимнастика с гаджето (за кво иначе ви е )4 Пратете гаджето да готви (докато сте пред компа се ще има кво да джугате )5 пребийте журналист ( Бого Упгодно дело е а и помагате на човечеството )
5
2
 
6
 
! Отговори
Аз преди 4 години
В петък излиза новия DOOM.
4
1
 
1
 
! Отговори
до 4 преди 4 години
най-важното е Чесъна са е с Произход Китай - почти гарант в България. Уханският Чесън е най-полезен!!
3
0
 
3
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
Боря вируса с ракия,мезе и чесън. НЕ ми трябват социални контакти да ги деля с някого.,, Корона вирусно време настана"
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега разбрах защо е бил този юруш за тоалетната хартия, някой хора наблягат на едно по освобождаващо занимание....
1
0
 
10
 
! Отговори
Любимо занимание преди 4 години
Кълнете всичките си врагове да ги тръшне корона вируса и да умрат в страшни мъки