Новолуние в Овен на 24 март - какво ни очаква?

Време е за ново начало
23 мар 2020 17:45, Михаела Лазарова
5
Новолуние в Овен на 24 март - какво ни очаква?
Снимка: Istock

Вече се намираме в знака на зодия Овен. Сезонът Овен е един от най-подходящите периоди в годината за „засаждане на семената“. Този знак се управлява от Марс, който разпалва енергията и страстта на Овена и дава кураж да се движим смело към целите си. На 24 март настъпва новолуние в Овен.

Какво ни очаква?

Космическото събитие ще събуди нашите вътрешни битки, ще ни направи по-активни. Ако досега сме се чувствали разочаровани по някои въпроси, време е да създадем своята конструктивна промяна.

Не само ще се повишат нашите енергийни нива, но е възможно да изпитаме емоции, които ще ни е трудно да ограничим. Вниманието ще ни се фокусира върху това да се грижим по-добре за физическото си и емоционално здраве. Ако досега сме се пренебрегвали по някакъв начин, то това ще се промени. Ще бъде важно да не позволяваме на емоциите ни да ни завладеят и да действаме импулсивно. Вместо това ще е хубаво да помислим повече за това как да си създадем комфорт.

Какво ви очаква според зодията?

Овен

Това е вашето събитие, Овни, което ще ви подтикне да започнете да мислите в посока на това какво да промените. Ще ви се иска да поемете по нов път в следващите няколко месеца.

Телец

Ще се сбогувате с неща, които вече не са ви необходими. Това може да е лош навик, стари вещи, взаимоотношения, работа. Прочистването няма да се случи за един ден, а в рамките на няколко месеца.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
кРак преди 4 години
Нищо не се споменава за ретроградния Меркурий.Кой ви плаща и какво криете?
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Питаме за един прЕател дали аурата на Тиквата от Банкя ще ни пази
2
0
 
2
 
! Отговори
Стига! преди 4 години
Докато не събереш пари да ти направят реконструкнивна хирургия, и да се върнеш в горе-долу нормалното ти изглеждане... Какво чакаш от живота?Гледах ти снимки преди операциите. Нормално приятно момиче. Не манекенка, ама нужно ли е?Що ти трябваше? Но си млада и можеш да поправиш щетите. Всичко ще се възстанови. Направи го.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии