4 зодии, които се панират в кризисни ситуации

Вижте кои са те
15 апр 2020 21:25, Ивета Иванова
6
4 зодии, които се панират в кризисни ситуации
Снимка: Pexels

Когато стане напечено, тези зодии се паникьосват и драматизират. Чудят се как ще се справят със ситуацията и постоянно обмислят нещата. Някои от тях не го показват, но вътрешно се панират и стресът им влияе. Ето кои са те.

Риби
 
Много емоционални зодии. Усещат всичко, имат силна интуиция, чувствителни са. Затова, не е изненада, че се паникьосват за почти всичко, което се случва около тях, дори за дребни неща. Притеснителни са, срамуват се при запознанства, обмислят как да се държат на социални събития. Премислят всичко, колебаят се, стъписват се дори заради дребни неща. Стресът лесно ги завладява. Не си служат с логика, залагат на емоции, затова и приемат тежко нещата.
 
Дева
 
Те са сред зодиите, които почти винаги са под стрес. Мислят напред, подготвят се за всичко предварително, обмислят всеки вариант и всяка възможна спънка. Така излишно се панират. Най-големите перфекционисти са и искат винаги всичко да е отлично. Това им носи напрежение. Дават много от себе си и когато нещата не се получат по техния начин, изпадат в паника и депресия. Искат да контролират всичко, сърдят се за дребни неща.
 

6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
SS преди 1 година
До 5. Веднъж преди много год.сготви дакела на съседите ама това е минало.Още не беше интегрирана (така да се каже)Прибрах се в къщи сервира ми една супичка хапнах и поисках още.Питам какво е месото и тя ми отговори бау,бау.Отказах 2та порция.Защо дава пари за месо ми казва като месо само идва при нас?Та от тогава има забрана да не готви кучешко под страх да не яде бой.Прилепи не е готвила никога.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До SSДа ти е жива и здрава, но внимавай да не започне да ти готви прилепи.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, в университета в нашия курс имаше момиче зодия "Лъв", много приказлива, спонтанна, общителна, която обаче се оказваше в някакъв ступор, ако внезапно бъде нападната с обвинения, каквито не е очаквала.Трябваше й време, за да дойде на себе си и да обясни, че няма вина или че осъзнава някой свой пропуск или грешка и се извинява. Но докато се освести, за да каже нещо подобно, минаваха поне няколко минути, през които гледаше стреснато, загубила дар слово. Това правеше впечатление.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютни, безумни и безгранични простотии! Откъде ги измисляте?
2
3
 
4
 
! Отговори
SS преди 1 година
Съпругата ми е азиатка и изпада в ужас когато намалее храната (ориза)за нея и когато завали и натрупа сняг.Аз обичам зимата и зимните спортове.Тя обожава змиите и не изпитва никакъв страх от тях (лови ги с голи ръце) а аз като видя това изпадам в ужас.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Адолф и ЕваЕ имало съновници