Какво в мъжкото поведение, привлича жените като магнит?

Той поема рискове...
22 апр 2020 23:00, Михаела Лазарова
11
 Какво в мъжкото поведение, привлича жените като магнит?
Снимка: Istock

Механизмите на привличане между мъжете и жените са много различни и доста по-сложни, отколкото предполагате. Външният вид и привлекателното поведение са само на повърхността. Отвъд тях човек бива привлечен от много по-дълбоки и често неосъзнати жестове, което другият прави. Жените като по-емоционални същества обръщат внимание на доста скрити жестове, за които дори мъжете не подозират, че правят.

Кои са нещата, които мъжете просто правят, а жените намират за безкрайно привлекателни?

Той говори разпалено за хобитата и интересите си

Страстта се простира далеч извън спалнята. Тя може да заразява и да вдъхновява. Много жени намират за силно привлекателни мъжете, които имат любимо занимание или някакво страстно хоби, за което говорят разпалено.

Той носи червено

Не само жените привличат, когато носят червено, мъжете също. Проучване на учени от Университета в Рочестър показва, че голяма част от жените намират мъжете, носещи червено, за хора с висок статус, които са способни да печелят пари и са надежден партньор.

Той е добър приятел на момчетата от компанията си

За почти всички жени е важно партньорът им да уважава приятелите им и да се държи добре с тях. Още по-привлекателно е да видят, че половинката им всъщност е лоялен и към собствените си приятели, готов е да им помага в трудни ситуации и обича да се забавлява. Това е косвен знак за неговата доброта и хуманност, които са важни и във връзката.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
FUCK OFF преди 3 години
КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ ДА ЗНАЕТЕ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ.........ВеРВАЙТЕ МИ......
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той има парици.Скъпа колица.Не е грозникИ.. ай последното няма да го пиша
7
1
 
1
 
! Отговори
извод преди 4 години
Обувайте червените *** и не отказвайте на момчетата от компанията си.
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
жените обичат наи вече НАДАРЕНИТЕ
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КИНТИри-минтириМоже би има някаква логика, понеже сините очи, двуметровия вид и т.н. го виждат и оценяват всякакви, но като извади пет лева и ти ги даде на теб, после трябва да вади пет лева да ги даде на другата и така ще отънее, че верно ангелчетата му ще заслабнат.
4
11
 
14
 
! Отговори
КИНТИри-минтири преди 4 години
С какво мъжете привличали жените, с кинти много ясно... Дори и да е лилипутчо метър на четиридесет... Това с поведение или външен вид е пълна тъ,пня... жените се привличат с материалното от памтивека... Ако си мислиш, че те е взела заради сините, зелените, кафевите очи или русата, кестенява, черната коса или за двуметровия вид, НЕплешивата и симпатична кратуна, лъжеш се мой човек, всичко е в кеша...
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той беше чистосърдечен и ясен, сега е като напудрена манекенка.
2
3
 
17
 
! Отговори
Да преди 4 години
Той има пари, той не е плешив, той не е дебел.
1
2
 
12
 
! Отговори
Ошашави ме, Мише! преди 4 години
Михаелоооо, някоя стара мома ли ти каза всичко това?Или беше споделено от завистлива комшийка, която злобее заради това, че все пак имаш популярност като журналистка и е решила да ти подложи динена ***?Или сънува такива твърдения, когато беше пила три-четири чаши твърд алкохол от марка, която не ти понася и получаваш колики, освен алкохолно опиянение?