Зодиите, които идеално си пасват

Ето топ 5 на идеалните двойки
23 апр 2020 20:38, Екип на Tialoto.bg
4
Зодиите, които идеално си пасват
Снимка: Istock

Любовта е химия, която няма ясни съставки. Всяка двойка се откроява със своите положителни и отрицателни черти, но според астролозите и зодията оказва влияние.

Вижте кои са топ 5 на двойките зодии, които си подхождат за връзка.

Лъв и Стрелец


Всеки от тях има свои собствени интереси, но те са истински приятели и уважават взаимните си хобита. Винаги са готови да си помогнат един на друг, включително и да растат в кариерата. Разбира се, тези две силни личности спорят, но това не е толкова често. Техният интимен живот може да бъде основа за грандиозен еротичен филм.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: астрологиязодиивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Объркан съм..Вярно е. Само не пробутвай номера хайде да се пребориш за мен с още две-три гадженца. Тутакси ще си останеш сам с онези
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
казах "ла па" - яде, не сте ли чували синонима на думата "яде" - ла пам, храня се, тъпча се... ей, пусти мисирски модераторствания!Сймо за астрология ставате, аслъ! *** и от нея толкоз разбирате!
1
2
 
4
 
! Отговори
1, преди 4 години
Сметките са по-прости - едното ***, другото е за лапане; едното лежи, другото работи; едното футболист, другото - кифла, едното харчи, другото - изкарва и т.н. - само така става, с напасване и допълване.Другото е бошлаф работа!