Какво ни очаква по време на новолуние в знака на Телец

Ще е важно да не насилваме събитията
Обновена: 24 апр 2020 09:11 | 24 апр 2020 09:10, Михаела Лазарова
6
Какво ни очаква по време на новолуние в знака на Телец
Снимка: Istock

На 23 април настъпва новолуние в знака на Телец. Това космическо събитие е отлично да насочим усилията си върху това да сме здраво стъпили на земята, без излишна суета, без да бързаме. Знакът на Телеца управлява нашите финанси, а новолунието е добър момент за подобряване на финансовото ни състояние и работата, за постигане на повече. Колкото повече имаме, толкова по-сигурни ще се чувстваме, но ще е важно нашата увереност да не е изцяло зависима от парите, защото ще се почувстваме зле в един момент.

Ще е важно да не насилваме събитията, а да ги оставим да следват своя естествен цикъл. Възможно е да сме по-непокорни, импулсивни, затова ще е важно да се стремим да сме разумни и да контролираме емоциите си.

От друга страна, Телецът управлява и нашите ценности, така че можем да работим върху това да живеем според ценностите, които имаме. Това ни помага да се чувстваме по-автентични и ако нашите ценности не съвпадат с това какви сме вече, можем да се съсредоточим върху създаването на нови.

Какво ви очаква според зодията?

Овен

Новолунието в Телец ще донесе свежест на Овните. Може да помислите върху вашата финансова сигурност, това как се чувствате у дома. Помислете върху усилията, които сте вложили и това как те са възнаградени. Ще разсъждавате и върху вашите отговорности към другите хора, ще трябва да намерите баланс между работата и личния живот.

Телец

Ключов момент за нов старт! Новолунието е подходящ момент да помислите върху живота си, неговия смисъл, да разсъждавате върху вашите интереси и намерения. Напрежение може да има в професионалната сфера и защитаването на вече изградените позиции.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Слатина преди 4 години
Колко трябва да си проста, че да се харесаш на очевидните простаци, които много държат да са умните.
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми телецът е по говедарските изпълнения - та не е сефте това да ни чака и назе. То не ни е пускало де. Сигур държавата е цялата под властта на говерадския знак, кат гледам мисленето на болшинството и на тия, дека са по върхо!
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам баба ви Лена (Алена), да ми каже какво ще ми се случи в неделя на работното място.
2
0
 
8
 
! Отговори
Малеи преди 4 години
"Това космическо събитие е отлично да насочим усилията си..."Овладели езика на звездите, но така и не научили родния си език...
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очаква ни коронавирус.