Ретрограден Плутон и влиянието му върху зодиите

Ето какво да очаквате (част 1)
28 апр 2020 21:02, Иванка Гъркова
6
Ретрограден Плутон и влиянието му върху зодиите
Снимка: Pixabay

На 25 април Плутон навлезе в своята ретроградна фаза и ще остане там до 4 октомври. Въпреки че влиянието на тази планета не е толкова силно и разрушително като Меркурий, неминуемо ще промени плановете на много от нас.

Властелинът на подземния свят, както още го наричат, ще доведе до душевен катарзис при някои представители на зодиака. Те ще се обърнат към себе си и ще осъзнаят, че трябва да се избавят от натрупаното напрежение, да променят начина си на мислене или отношението си към определени хора.

Подобно на това което е при ретроградния Меркурий, някои ще се сблъскат с неразрешени проблеми или неприключени връзки, които им тежат и не им позволяват да продължат напред. Мнозина ще се изправят срещу собствените си комплекси и ще получат смелост за действие. Ако са нерешителни, то трудно ще постигнат промяната, от която се нуждаят.

Какво да очакват отделните зодии от ретроградния Плутон?

Овен
Планетата е тук, за да помогне на представителите на тази зодия да подобрят кариерното си развитие. За едни това означава намиране на нова работа, докато за други – шанс да покажат какво могат и най-сетне да бъдат забелязани.

Овните са амбициозни и имат голям шанс за успех, ако спрат да се влияят от хорското мнение и вземат контрола в свои ръце.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Хиперболоид преди 4 години
Не е от Плутон и Хирон, а от смотания астероид - 2009 финансова криза, сега епидемия.
5
0
 
2
 
! Отговори
а ,бе преди 4 години
Плутон-планетата на смърта и трансформацията в ретроградност,вероятно ще доведе до нова вирусна вълна в Китай и този път китйаците ще се справят успешно.Плутон управлява също и банковият капитал,заемите, финансовите борси-там ще има катаклизми,пряко или косвено свързани с първата криза.Тези хора ,които са били в кризисен период зимата ,сега отново ще преминат през нещо подобно и ще довършат(ретроградност)това ,което са неглижирали преди.Много неща се променят кардинално след транзит на Плутон
4
0
 
1
 
! Отговори
а ,бе преди 4 години
,,Въпреки ,че влиянието на тази планета не е толкова силно и рзрушително,както ретроградния Меркурий"..А бе вие надничали ли сте в книга по астрология някога?Това е най-голямата глупост,която може да се измисли.Тежките планети,въпреки че оказват влияние на големи групи хора,са много по-разрушителни и запомнящи се,особено ако докосват лични точки от хороскопа.Кризата с COVID19 една комбинация на Плутон със Сатурн,когато много хора си заминаха от този свят.Меркурий е един веселяк в сравнение с Плу
3
0
 
5
 
! Отговори
д-р Тайсън преди 4 години
Плутон не е планета.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пражкия часовник!:)
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
:)