4 зодии, които ще имат късмет по време на Ретроградния Плутон

Вижте кои са те
30 апр 2020 06:30, Ивета Иванова
2
4 зодии, които ще имат късмет по време на Ретроградния Плутон
Снимка: Pexels

Планетата на трансформацията, Плутон, ще бъде ретроградна от 25 април до 4 октомври. Този период ще донесе промени и щастие за някои зодии. Ето кои са късметлиите.

Телец
 
Ще усетят промени, но те няма да са трудни и ще се случват от само себе си. Нещата ще протекат гладко и просто ще имате чувството, че най-после всичко си отива на мястото. Може да настъпят промени в някои планове, които кроят, но те ще настъпват бавно и спокойно, ще има време да реагирате. Телците може да променят начина са на мислене, да решат да учат нещо ново или да попътуват през периода. Ще намерят нов път в живота си и ще имат нови интереси, което ще е за тяхно добро.
 
Дева
 
Девите са винаги заети и отговорни, но сега ще си позволят малко повече мързелуване, наслада и забавления. Очаква ги период, пълен с весели моменти и купони. При тях също ще настъпят някои промени, най-вероятно в приятелската или любовната сфера. Може да прекъснат някоя важна връзка, и в началото да са тъжни, но после да разберат, че са взели правилното решение. Ако скъсат гаджето, ще се почувстват добре и ще останат в приятелски отношения с него. Да си вярват повече, да се оставят поне този път по течението и да създават прекрасни спомени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахаха по прости статии от доста време не бях чел
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярвате ли си, наистина, като сами си обещавате?