Само за жени: Хороскопът ви за май

Успехи за Близнаците
30 апр 2020 15:19, Михаела Лазарова
0
Само за жени: Хороскопът ви за май
Снимка: Istock

Май месец ще ни посрещне с дъжд, но ще донесе и много промени за нежните представителки на зодиака. Ще се наложи да променят своите навици, в някои случи ритъма си на живот. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп за май.

Жената Овен

През месец май Юпитер ще окаже своята подкрепа на Овните. Периодът е подходящ да промените социалния си статус, за взимане на важните житейски решения, за поставяне на нови цели. Гледайте в бъдещето и забравете за краткосрочните амбиции. Единственото нещо, което може да засенчи ежедневието ви, е липсата на ярки емоции. Намерете си интересно занимание, като спорт, посетете козметик, погрижете се за здравето си.

Жената Телец

На дамите родени под този зодиакален знак, ще се наложи да разрешат някои проблеми с близки роднини или служебни такива. Ще е важно да не разпилявате енергията си, за да може да се справите с всички предизвикателства през този месец. В деловата сфера не се отклонявайте от установените правила. Ако планирате промени, бъдете внимателни. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари