Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 4-10 май
Обновена: 4 май 2020 22:30 | 4 май 2020 22:28, Eкип на Teenproblem
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Още в началото на седмицата ще осъзнаете, че освен за любов ще се наложи да изразходвате част от времето си и за учебни занимания, а може би и за разни неформални, но изостанали поради карантината. Първоначално може да не ви е особено приятно, но съвсем скоро ежедневието ви ще се изпълни с нови впечатления и непознати емоции. Ако все още нямате сериозна връзка, в края на седмицата е много вероятно любовта да ви намигне закачливо.
 
Телец
 
Независимо, че сте любители на стабилните отношения и предпочитате всичко да ви е ясно, през тази седмица ще се наложи да „преглътнете“ някои изненади. Направете го без излишни обяснения, защото половинката ви, правейки сюрпризи, най-вероятно ще се опитва да ви зарадва. Ако пък изненадите не ви допадат, проявете активност и измислете нещо подходящо „за компенсация“, което ще е достатъчно забавно, за да не навреди на връзката.
 
Близнаци
 
През първите няколко дни от седмицата не са изключени сериозни разногласия с половинката ви. Буквално всеки един от вас ще „дърпа чергата към себе си“ без да си дава сметка за предпочитанията на другия. Не се нахъсвайте излишно. Дайте „крачка назад“, за да си дадете реална сметка, че се придържате към погрешна и доста вредна тактика. Направите ли го, той/тя ще реагира по същия начин и ще избегнете конфликтите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари