Пълнолуние в Скорпион - как ще ни се отрази?

Действията трябва да са премерени
6 май 2020 18:40, Иванка Гъркова
5
Пълнолуние в Скорпион - как ще ни се отрази?
Pixabay

Съвсем скоро ще станем свидетели на ново астрологино събитие - пълнолуние в Скорпион. То ще настъпи в 13:45 часа на 7 май и ще донесе със себе си известни промени. 

Според астролога Дона Пейдж, навлизането на Луната във въпросния зодиакален знак ще промени заседналия начин на живот на мнозина и изкара на преден план неговите скрити желания. 
 
Луната ще бъде по-голяма и ярка на пръв поглед, като вибрациите, излъчвани от нея ще са по-силни. Тя носи още наименованието Цветна, защото бележи цъфтежа на цветята. 

Какво да очаквате от пълнолуние в Скорпион? 
 
Разбира се, родените под този знак ще се възползват максимално от силата на Луната и ще бъдат във вихъра си. В дните около пълнолунието те ще имат по-голямо желание за интимност и бъдат по-освободени в леглото. Що се отнася до връзките, Скорпионите могат да се конфронтират с половинките си заради своята взискателност, но няма да сложат край на отношенията. Периодът не е подходящ за раздели, съветват астролозите. 
 
От друга страна комуникацията с околните ще е нарушена и Скорпионите ще се бунтуват срещу чуждите решения, но няма да могат да променят нищо. За да не си навлекат неприятности, трябва да премерят действията си. 
 
Още по темата четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
А дамата с име Жена и фамилия Страница ще участва ли за премията на Хари Худини?
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"астрологино"???! Това пък какво е?
2
1
 
5
 
! Отговори
БГ село преди 3 години
Астролозите, метеоролозите и икономистите - що не си направите отделна група?Еднакво безсмислени прогнози творите!
1
1
 
4
 
! Отговори
Лунна НОЩ преди 3 години
Очакваме се нетърпение следващия брифинг на щаба, за да ни информира компетентно по въпроса, като се има предвид, че изнесените досега данни, очевидно бяха получени чрез хвърляне на боб и гадаене по Таро карти или тълкувание какъв кошмар е сънувал снощи великия вожд шаман, след като е попреял и попрепил.