Какво ви очаква тази седмица в любовта?

Седмичен любовен хороскоп 18-24 май
18 май 2020 16:05, Eкип на Teenproblem
0
Какво ви очаква тази седмица в любовта?
Снимка: Pixabay
Овен
 
Настроението ви ще е неустойчиво и непредсказуемо. Малко опасна ситуация, защото и настроението на половинката ви ще е почти същото. Не пренебрегвайте неговите/нейните страхове и опасения. Споделяйте, но и изслушвайте. В края на седмицата избягвайте прибързаните решения, които може да предизвикат глупави спорове и неприятни разговори.

Телец
 
Обстоятелствата ще ви принудят за известно време да се отдалечите от половинката си, да се виждате доста рядко, а може би през първите дни на седмицата изобщо да не се виждате. Ако е възможно, не говорете по този въпрос с когото и да било. Непременно ще се намерят „доброжелатели“, които да ви информират за неговите/нейните действия без да сте ги питали, искайки да навредят на връзката ви. От вас зависи да я съхраните.
 
Близнаци
 
Плановете ви ще се променят динамично. При това една част по принуда, а други ще променяте самите вие предимно от скука. Възможно е половинката ви да реагира импулсивно остро на тази трансформации и да стане подозрителен/а. Излишно е да „си играете с огъня“ само, за да си създадете бурни емоции. Предупреждавайте приятел/ката си когато е възможно за намеренията си и проявете търпение спрямо неговите/нейните изблици на недоволство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари