Подредиха най-красивите нации, кои са първенците?

Шведите сред мъжете и норвежците сред жените
18 май 2020 17:45, Петя Славова
126
Подредиха най-красивите нации, кои са първенците?
Снимка: БГНЕС

Сайт подреди нациите по красота. Класацията се прави от 2002 от международния сайт за запознанства Beautiful People. Според тазгодишната класация до момента за най-привлекателни потребителите са обявили мъжете от Швеция и жените от Норвегия, пише в. Daily Mail.

Според правилата на сайта профилите на начинаещи кандидати да бъдат приети в "клуба на красивите" се оценяват в рамките на 48 часа от вече признати за привлекателни членове.

Ако кандидатът/кандидатката не е достатъчно красив/а, акаунтът бива изтриван. Въз основа на това кои жители на кои страни са били по-често признавани за хубави, сайтът всяка година съставя списък на държавите според привлекателността на гражданите им.

За най-красиви до момента са обявени мъжете и жените от Скандинавските страни, предаде БГНЕС. Сред мъжете особено се подчертава красотата на шведите и датчаните, както и на бразилците.

В дъното на класацията са ирландци, руснаци и поляци. Потребителите на сайта не смятат за красиви и мъжете от Великобритания, Индия и Япония. Сред жените като най-непривлекателни физически са оценени германките и китайките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
1
 
! Отговори
До 121 преди 3 години
За Ататюрк незнам да е бил българин или да е имал нещо с нас (поне в генетично отношение и доколкото това може да се каже имайки предвид каква мешавица е на Балканите))Иначе никой не отрича,а доколкото знам и самите турци също не крият,че една голяма част от техните държавни мъже в миналото са взимали християнки за жени(разбирай европейки)Всъщност ние малко изместихме насоката на разговора,а той тръгна от там,че в България чернотокато цвят започва своята експанзия.
108
1
 
4
 
! Отговори
До 114 преди 3 години
До До 104 от 89Нали Ататюрк беше българин-***?Съвременната турска нация като цяло наистина е мешавица, защото се състоиот над 50 етноса. Да не говорим пък за това, че по времето на завоевателния им период повечето турски мъже са награбили по толкова жени от чужди народности, колкото могат да хранят.
107
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СофияИзвестно ли ти е, че в Париж съществува Институт по красота? Изследва човешкия външен вид по целия свят.Според класацията на този институт, българките са на пето място по красота в света.
106
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е, че у нас се срещат всички типове външност, характерни за бялата раса.Индийците не ги коментирам, защото не знам колко такива типове съществуват.
105
9
 
8
 
! Отговори
София преди 3 години
Стига глупости ,най-красиви са рускините и украинките.Цял свят го признават.За съжаление българите ,с малки изключения са грозна нация.
104
0
 
8
 
! Отговори
До 104 от 89 преди 3 години
Така е ,прав си,че един с друг не си приличат турците.Не съм им голям познавач или техен фен,но ти сам го каза ,че една част са кюрди (и то немалка при това)други имат арабски корени-мешавица отвсякъде.Доколкото знам истинските турци(какъвто е бил и Ататюрк)фенотипно не са тъмни.
103
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук ми се споменават някви ниски обратни англичани дето щели да бъдат мистър свят само българи сме за там високи ,свестни пичове
102
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите сме като Херкулес пичове а не обратни и прости англичани
101
4
 
7
 
! Отговори
в друга категория преди 3 години
Зеленоките пък са едни такива диви създания дето не им пука за осталите генетични вариации....
100
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според правилата на сайта профилите на начинаещи кандидати да бъдат приети в "клуба на красивите" се оценяват в рамките на 48 часа от вече признати за привлекателни членове.+Това обяснява и избора. Първите в клуба са харесвали скандинавците и в клуба на оценяващите влизат само такива като тях.
99
2
 
15
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 3 години
Скандинавки, славянки и латиноамериканки. Това е. Ко да харесвам Йоко Оно или Наомито ли? Мерси.
98
2
 
14
 
! Отговори
хахо преди 3 години
кои не харесва мадамата от снимката да ходи да се гръмне
97
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
89 турците един с един не си приличат. В Истанбул евро *** половината турция кюрди турчина нисък и трътлест. Не хейтя просто са ми такива.наблюденията
96
4
 
4
 
! Отговори
Ооох преди 3 години
Тия британски мъжееее... Ох охДруго си е да те дрънди някой с обноски... Ох ох малко са им криви носовете... Но карай... Ох ох нали си дигат кутрето като пият следобеден чай... Ох ох
95
7
 
6
 
! Отговори
До 96 преди 3 години
Ооох и как ми се отбелязват ластиците на чорапите по белите британски прасци... Оооох спри... спри! Свъъъършвааам! Ох ох!
94
9
 
3
 
! Отговори
в преди 3 години
тая на снимката между моржовете е наи красива
93
4
 
8
 
! Отговори
До 96 преди 3 години
Ох Малее да ги хвана тия ми ти британски аполони... Туй ти Фарадж, туй ти Чарлз... Ах Мале нямам насищане изтънчени... С обноски... Ох котьооо...
92
0
 
13
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
Като гледам бразилските футболисти са толкова грозни и т.ъм.ни. Може би защото съм са с много светла кожа и затова си харесвам само светли мъже. Бразилци ,индийци, нигерийци ,синегалци,мъже от арабски произход,азиатци НЕ бих харесала физически да сме любовници.Иначе душата на човека е важна. Едно е познат или приятел,друго е за физическа близост.
91
5
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЗА КРАСОТА ПРИ ЖЕНИТЕ ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЛКО СА КРАСИВИ СКАНДИНАВКИТЕ!!!
90
5
 
4
 
! Отговори
До 96 преди 3 години
Пък ти просто си англосаксонска... ***