Убиецът на Марангозова – масон от нисък ранг, който прилича повече на работник

Той бил в началото за прохождане на масон
24 май 2020 22:50, Нели Христова
161
Убиецът на Марангозова – масон от нисък ранг, който прилича повече на работник

През отминаващата седмица беше разкрита група, приела поръчка за убийство. Единият от задържаните е действащ служител на Националната служба за охрана.

Подполковник Борис Иванов, специалист по взривни устройства на Националната служба за охрана, е приел поръчката за убийството на бизнес дамата Станка Марангозова през октомври миналата година. Това обяви прокуратурата, а полицията е задържала и физическия извършител на убийството.

На иззетия мобилен телефон на служителя на НСО се установява активната му комуникация с действащи магистрати, адвокати, бивши министри, държавни служители на високи позиции, вероятно членуващи в една и съща масонска ложа", съобщи говорителката на прокуратурата Сийка Милева.

От НСО обявиха, че очакват да им бъде предоставена информация, за да предприемат действия спрямо служителя им. Поръчителят е известен, но в момента се издирва. Разследващите смятат, че мотивите за убийството са неуредени финансови отношения и сигнал на Марангозова за изнудване. За мократа поръчка бил платен аванс от 50 хиляди лева.

"Случаят и участието на служител на спецслужбата в мокра поръчка не трябва да се преекспонират, тъй като НСО има 1000 служители и е нормално във всяко стадо да има мърша", коментира в предаването на bTV  ген.-майор Румен Ралчев - бивш служител на УБО и НСО. Той е Велик приор на Велик приорат-България и член на Магистралния съвет на Ордена на тамплиерите. Масон от 1991 година. Достигнал е най-високата - 33-та степен на Стария и приет Шотландски ритуал. Членува във Великата ложа на старите, свободни и приети зидари на България и е неин велик майстор.

Ралчев е категоричен, че служителят на НСО е с много нисък ранг в масонството.

"Този господин е много в началото за прохождане на масон. Той е много надолу - калфа", обясни Ралчев, като подчерта, че в неговата ложа няма служители на НСО.

"Той изглежда много скромен, ученолюбив и прилича повече на научен работник, отколкото на тези бодигардове, с които искат да го оприличат. Визията му няма нищо общо. Ако е участник в това престъпление, той е бил само мозък", добави Румен Ралчев.

По думите му, за един нископоставен член на някоя от ложите са необходими поне 10 години, за да стигне до най-високото ниво на контакти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преживе Марангозова е подсъдима за измама при доверителното управление на около 1 400 000 лв.Бизнес бизнес
26
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 23Може да знаеш кой е бил Симон Влъхва Също и за Исус да знаеш нещо Мария намира бебето Исус във реката на нещо като сал решават да го спасят занасят си го тайно в къщи. И на другия ден измислят историята със непорочното зачатие. Кои са били обаче трите влъхви, които са занесли бебето Исус там Ирод е избил всички бебета.
25
2
 
13
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
това не са ли някакви игрички за слаби и комплексирани които се съюзяват за да не изглеждат слаби ?силния индивид няма нужда от съюзяване с никого или да бъде част от организация или дружествоза нас най важното в поредния сеир ще бъде да има взети мерки по изясняване и наказания на магистратите замесени във всичко в което не би трябвало да бъдат дано официално излязат имената на гнилите ябълки във системата
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименбизнес дамата Станка МарангозоваИ какъв и е бизнеса? Пирамида, а тя фараонка. Но нее бизнес дама, че се наложило някакви скрити мутри да и го връщат..............Не е съвсем така,защото тя също е била подведена и влагала парите в акции и глупости, уж да печели(а може би и за себе си е отделяла от тези пари) ,така изпада в безизходица,дори без жилище и не може да върне парите.
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз си знаех че служители на държавата избиват фирмаджии с пари и мутри .Нищо ново така е било от 30 години и така ще остане .Проблема е че бизнеса се управлява така в цялата държава .После що нямало чужди инвестиции ?Щото им са живее спокойно а тука е джунгла без контрол .Жертвата е предупредила че е следена и заплашвана ?Нямам думи за нормалността тук !
22
3
 
6
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 3 години
Симпатична е била
21
10
 
4
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
Каква масонска ложа? Ти в 17 век ли живееш? Бая са ти промили мозъка.
20
6
 
11
 
! Отговори
Масларина преди 3 години
Веднага арестувайте майката на Масларов! Тази коварна крадла разсипа държавата и ограби пенсиите на хората. За капак ползваше сина си за мокри поръчки и саморазправа. Съд и доживотен затвор за крадливата жрица.
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едните ротарианци пирамиди фараони, другите масони...
18
20
 
7
 
! Отговори
Някой май е чел преди 3 години
Много Дан Браун. То бива измислици, ама това вече е прекалено. Масони, илюминати, кой вярва на такива глупости?
17
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Прави са били комунисти и нацистите да преследват подобни организации, защото те са тyмop за обществото. Същото нещо важи и за ЛГБТИ, прогресистите, социалдемократите, зелените, либералите."He знам какво означава ЛГБТИ, за либералите не е ясно от кои точно либерали. За всичко останало съм съгласен. Такива органозации наистина са тумоp за обществото.
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не разкажат за парите,които е взела от хората,а наблягат на масоните?Тази история премълчава истината за нея и какви ги е вършила убитата,защо не разкажете какви ги е вършила и колко пари от колко хора е взела и не ги е върнала?Разбира се,убийството не е оправдание,но поне разкажете истината за нея,а тя никак не е приятна!
15
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и аз съм добър зидаро мазач ,бояджия и шпакловчик ама дали съм масон ?Трябва да питам някой архитект ...
14
0
 
23
 
! Отговори
Тео преди 3 години
Че тая е била измамница - измамница е била. Но така да се разправяш с някого - мъртвия пари връща ли? Да го хващат и "само мозъка" и да лежи. Явно чадъра му се е затворил. Цялата история е за едни измамени алчни хора, за хитрата сврака с двата крака и за слаби, страхливи и болни човечета!
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бизнес дамата Станка МарангозоваИ какъв и е бизнеса? Пирамида, а тя фараонка. Но нее бизнес дама, че се наложило някакви скрити мутри да и го връщат
12
11
 
12
 
! Отговори
Айде почна се преди 3 години
До вчера 5жи и бил гейтс, от днес масони и илюминати. Вече става смешно и в същото време трагично, че такива глупости се пишат по електронни медии. Още по-смешно е прокуратурата да говори глупости за тайни организации, паралелна държава и други щуротии. Хора, не сме в 1920, а в 2020 година.
11
10
 
12
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Прави са били комунисти и нацистите да преследват подобни организации, защото те са тyмop за обществото. Същото нещо важи и за ЛГБТИ, прогресистите, социалдемократите, зелените, либералите.
10
2
 
25
 
! Отговори
Дърт комунист преди 3 години
Щом тоя нискоразреден калфа извършва убийство представям си какво е по върха на масонската ложа.Управлението на държавата в сянка от бивши шестаци и първаци от УБО .
9
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Масоните са същите ментета като славяните - наивността ги води към самозаблуди и въобще не могат да осъзнаят колко са ненужни! Нисък ранг или висок, зидар или мидар, славянин или сливарин, на човечеството му е все едно - то иска да живее по ясните правила на истината и доброто, не да си играе на криеница и лъжи!
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това,че си художник или инженер има ли нещо общо с това,че си убиец?Ами не!Това не зависи какъв си,а какъв си по природа.Тая щом е имала да връща милиони левове на доста хора,какво очаква?