Съществува ли масонска връзка при убийството на Марангозова?

Румен Ралчев: Последното, което трябва да се говори, е, че масонството извършва заговори
Обновена: 25 май 2020 08:54 | 25 май 2020 08:52, Елка Василева
80

Подполковникът от НСО Борис Иванов, обвинен в организирането на убийството на бизнесдамата Станка Марангозова, остава в ареста. От прокуратурата посочиха, че в телефона му са били открити контакти на немалко хора от висшите етажи на властта. Иванов, който е бил част от масонските среди у нас, е имал връзки с лица от "паралелната власт".

"Адресите и телефоните, които са намерение в телефона му, много трудно ще могат да се свържат с масонството. Общността е свързана с изучаването на древни философии", каза за "България сутрин" Великият приор на Ордена на рицарите тамплиери в България Румен Ралчев.

Още по темата

Той посочи, че в масонството е забранено да се говори за политика, за вероизповедания, именно това сближавало.

"Последното, което трябва да се говори е, че масонството извършва заговори", посочи Ралчев.

"Обменът на информация зависи от морала. Във всяко стадо има мърша, масонството у нас е разнообразно. Ние, взаимно контактувайки, даваме препоръки, когато видим отклонения и щом видим такива в някого, той бива изключван. Това обаче не изключва неговите познанства и някои контакти не приключват", допълни събеседникът за Bulgaria ON AIR.

Ралчев допълни, че в масонството няма символ на бялата роза.

"Познавам този човек от НСО, тих и спокоен човек. Не беше силовак, работата му изискваше познания относно взривовете. Неговата биография идва от "Криминална полиция". До каква степен са тези познанства с висшите ешалони на властта - с някои е контактувал вероятно само професионално. Като калфа в масонството е, имаше дълъг път за извървяване, той е притежавал голяма доза доверие. Засега имаме само обвинения, невинаги те се доказват", допълни още Ралчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
7
 
7
 
! Отговори
НЕ преди 3 години
Връзката е БСП скарали се като деляли кашкавала от ограбена мандра
30
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 11И какво лошо има?Съвременнит е разбирания и начин на живот са пошли. Малки семейства, без силна връзка с род, никакви обединения по и тераси, някакъв наложена в училище ценностна система, като се изучават писатели детенерати, алкохолици и прикрити хонисескуалисти! Не се изучават силни мъжки слова, не се изучава воденето на борба за успех, не се изучава кла да се печелят конфликти ... слабост, батка! За това такива организации са успешни!
29
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 14Един д аго каже. Нищи повече от клуб на самовлюбени дебели чичета.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много българско изказване ...
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Koga schte doide red na simionov kompaniata mu i na dr v gerb milioneri s raspranati imoti po rodnini s milioni skriti a i v dps volja patrioti mnogo bogataschi v nc be ot kade i v bsp ima toja gergov svinara kak kupi zum ami slav4o servitiora olim sl passzi ami miliarderkata zvetelina borislavova zeta seksa i mn dr sascho naidenov i patniorkata mu diana ot olinesi imenie v bojana do kaschtata na dogan i dr imoto ot magurata igra4ite stanaga milioneri .iliarderi kak stava tova proverka sa vs
26
1
 
20
 
! Отговори
БОДИЛ преди 3 години
Много "кротък човек с вид на научен работник " е подполковник от НСО!!!???? Голям смях...я попитайте някой от колегите му, ако посмеят да кажат какъв е ! Мързелив, нехаен, тежко, дава го бохемски с пури, скъпо уиски, силиконки...фукльо на квадрат !!! Стига с това замазване на истината, имало е сигнали за поведението му, но трима началници над него го покриват...там вижте какво става и защо ???? Те сега са по-ниски от тревата и мажат ли ,мажат , а точно те го спасяваха преди !!!
25
4
 
13
 
! Отговори
Пирамидална йерархия преди 3 години
Религиите са създадени от масоните. Масонството е най-старото учение дори и от най-старата религия. Не всички масони знаят истинската всъщност на масонството. Тези за които знаем са само в дъното на пирамидата. Те са кметове, държавни управици, държавни служители, полицаи, бизнесмени и т.н.
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вякакви секти общества и сбирки ,които са различни от официалната власт и политика в държавата са вредни за обществото и затова преди 89г бяха забранени! Всички те служат на дявола и на Мамона!
23
1
 
26
 
! Отговори
Замислен преди 3 години
Имам някакви спомени от историята, че първата работа на велики мъже е била да забранят масонството в управляваните от тях територии. Предвид, че масонството е просто юдаизъм сътворен за "гои", разбирайте неевреи.
22
0
 
29
 
! Отговори
Масовка преди 3 години
Затова във всички източноевропейски държави на членовете на компартиите и служителите на службите за сигурност, беше забранено да заемат държавни длъжности със закони за лустрация.А в бг голяма част от политиците, държавната администрация и съдебната система, или изобщо не функционират, или или решенията и действията им са лобистки, интересчийски и откровено криминални.
21
1
 
27
 
! Отговори
Препатил преди 3 години
Познавам няколко масона. Общото ми впечатление е хора с неадекватни интелектуални претенции и властови амбиции, донякъде подплатени с хипнотизаторски и сугестивни способности. На един дори подарих бизнес за няколко милиона лева, но той позорно фалира и сега го преследват ЧСИ.
20
3
 
17
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-2,*** по делата "октопод",наглите"и т.н.един твой любим гербер цветан асансьорчиков,също беше казал,че има ОПГ,но накрая България,плати близо един милион евро,на оправданите по тези дела,а битите старец и старица,и имаше един певец,останаха ,само с изядения бой,след объркването на адресите,при арестите.
19
4
 
20
 
! Отговори
1 преди 3 години
За масонска връзка не знам дали има,но съм сигурен,че след година България,ще бъде осъдена ,в Страсбург,и арестуваните ,заради Марангозова,ще бъдат оневинени,както прокурор Цеко Димитров,за делото "Октопод"е получил хиляди евра,обещетение.
18
3
 
31
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Този другар Ралчо, нас за какви ни има? Колко невинни били масоните, а защо истинската им същност е обвита в тайна? Не говоря за официалната истина, тя е толкова вярна колкото е вярна и историята за кърпените чорапи на правешкия убиец.
17
3
 
21
 
! Отговори
ХАХАХАХ преди 3 години
Да бе, точно масонска. Има и рептилска връзка. Както и клингонска.
16
9
 
12
 
! Отговори
Илюминат-Заговорник преди 3 години
Не , зидаро-мазачите нямат нищо общо , те не могат да се мерят със $оро$ , Бил Гетц и Световния заговор , чиято работа е това злодеяние
15
1
 
34
 
! Отговори
NT преди 3 години
Това си е чиста проба мафия обвита в опаковка "масонство"
14
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Масоните се кланят на злото. Затова в ложите няма значение каква религия изповядваш, дявола е един. Наричат го велик архитект на вселената. В България истинските масони се броят на пръсти, т.е. тези които се занимават с изучаване на древни философии и идеи. Повечето са бизнесмени от различно ниво, лекари също има, тук там някой с по-висок ранг в държавните структури. Събират се заради някакъв псевдо престиж и контакти с цел лични облаги и задкулисни игри, ако става въпрос за политика.
13
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така става с държавата, когато няма свестен демократичен народ. Управляват всякакви мафии, богоизбрани, сатанисти и темподобни отпадъци.
12
7
 
28
 
! Отговори
Според писанията преди 3 години
За масонска не е доказано,но ,че връзката е БСП е очевадно.