Представителите на кои зодии са привлечени от интелигентността?

За тях тя е по-силна дори и от най-добрия парфюм
28 май 2020 21:51, Дарена Найденова
0
Представителите на кои зодии са привлечени от интелигентността?
Снимка: Pexels

Независимо дали искате рамо, на което да поплачете, или човек, който да ви разсмее и в най-трудния момент, всеки един от нас търси нещо по-силно от красотата в своя партньор. Според астрологията, някои знаци са привлечени към сексапила, други към мистериозността, а трети към смелостта на човека отсреща.

И докато тези качества със сигурност са важни, някои зодии са привлечени от интелигентността на бъдещия си партньор. Забравете за шегите и ласкателствата, определени представители на зодиака търсят високо IQ и го поставят най-отгоре в списъка си. При тези зодии любовта се случва докато изучават нещо ново или пък се справят с труден проект. Ако вие сте там, за да им помогнете, бъдете сигурни, че влизате в графата „перфектен кандидат“.

Като земен знак, Козирогът отдава 110% на работата си и винаги се цели в академичните награди и първото място сред колегите си. Именно затова този знак има ниска толерантност към глупостта и никога няма да се задоволи с нещо посредствено. Вместо това, Козирозите ще търсят нещо, което ги предизвиква в интелектуален план и човек, който работи здраво, за да постигне целите си. Ако искате да впечатлите хората от тази зодия, по-добре залегнете над учебниците и забравете за риалити форматите.

Най-вероятното място, на което може да срещнете представител на зодия Близнаци е на обяд с приятели, работна среща или конференция. Този знак е един от най-разговорливите и веднага ще вземе думата на подобни събития. Хората тук прекарват времето си в търсене на забавни факти, изучаване на чужди култури или изследване на човешката природа. Именно затова Близнаците ще бъдат привлечени към хора, които споделят подобни интереси и имат остър ум. Ако можете да плените цяла зала с думите си, най-вероятно вие сте идеалният човек за Близнака.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари